Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu, 31 Mart yerel seçimlerine dair vaatlerini ve Şanlıurfa için planladığı değişim vizyonunu açıkladı. Koyuncu, "31 Mart'ta yıkım belediyeciliğine, rant belediyeciliğine, liyakatsiz yönetime son vereceğiz" dedi.

ŞANLIURFA'DA KAPSAYICI BELEDİYECİLİK

Başkan Adayı Koyuncu, "Şanlıurfa'daki bütün kimlikleri kucaklayacağız ve hizmeti, zümre, kişi, akraba, yandaş için değil, halk için yapacağız" diyerek, Şanlıurfa'da kapsayıcı bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini vurguladı.

Başkan Abdullah Özyiğit Güven Park’taki yenileme çalışmalarını inceledi Başkan Abdullah Özyiğit Güven Park’taki yenileme çalışmalarını inceledi

Chp Sanliurfa Da Degisim Ruzgari3

GELİR SEVİYESİ DÜŞÜK MAHALLELERE POZİTİF AYRIMCILIK

Şanlıurfa'da gelir seviyesi düşük mahallelere pozitif ayrımcılık yapacaklarını ve dezavantajlı grupları önceleyeceklerini belirten Koyuncu, yoksullara yapılan yardımların teşhir edilmeyeceğini ve sosyal yardımların artırılacağını söyledi.

HER KURUŞUN HESABI ŞANLIURFALILARA

"Şanlıurfa'da harcayacağımız her kuruşun hesabını Şanlıurfalılara vereceğiz," diyen Koyuncu, belediye yönetim kurullarında liyakati ön planda tutacaklarını ve belediyeyi adaletle yöneteceklerini ifade etti.

ÇOCUK KREŞLERİ VE SOSYAL HİZMETLER

Şanlıurfa'da çocuk kreşleri yapacaklarını ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini belirten Koyuncu, "Şanlıurfa'da değişim şart. Bizimle birlikte Şanlıurfa'yı huzurun, adaletin ve liyakatin başkenti yapmaya hazır olun" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu, Şanlıurfa'da yepyeni bir dönemin kapılarını aralamaya hazırlandıklarını belirtti. Koyuncu'nun başkanlığında, Şanlıurfa halkı için adalet, liyakat ve kapsayıcı hizmet anlayışıyla dolu bir gelecek vaat ederek çalışmalarını hızlandırdı.

Editör: Haber Merkezi