Eğitim Sen, Kaybeden Faşizm, Kazanan Barış ve Demokrasi Olacak! Eğitim Sen, Kaybeden Faşizm, Kazanan Barış ve Demokrasi Olacak!

Cumartesi Anneleri, hakikat ve adalet talebiyle 981. hafta buluşması için Galatasaray Meydanı’ndaydı. AYM kararlarına rağmen Galatasaray’daki kısıtlamalar devam ediyor.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="tr" dir="ltr">29 yıldır soruyoruz: Mehmet Fındık, Ömer Fındık ve Ömer Kartal nerede? <a href="https://twitter.com/hashtag/CumartesiAnneleri981hafta?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#CumartesiAnneleri981hafta</a> <br> <a href="https://t.co/kBzMVM9yiC">https://t.co/kBzMVM9yiC</a></p>&mdash; Cumartesi Anneleri (@CmrtesiAnneleri) <a href="https://twitter.com/CmrtesiAnneleri/status/1746094889329184819?ref_src=twsrc%5Etfw">January 13, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Cumartesi Anneleri'nin 981. hafta basın açıklamasını gözaltında kaybedilen Fehmi Tosun'un kızı Av. Jiyan Tosun okudu "29 yıldır hukukun işletilmediği, hakikatin inkâr edildiği Mehmet Fındık, Ömer Fındık ve Ömer Kartal dosyasında adalet talebiyle Galatasaray Meydanı’nın önünde bulunuyoruz. Mehmet Fındık, Ömer Fındık ve Ömer Kartal dosyasında maddi gerçeğin açığa çıkması, suçun fail ve sorumlularının tespit edilerek cezalandırılmaları için adli makamları göreve çağırıyoruz."

Editör: Haber Merkezi