Emrah Kozay, Sendikalarda, Derneklerde, Emek ve Meslek Örgütlerinde Seyhan’ı Birlikte Yönetme Çağrısı Yaptı.

WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 12.20.25_2ed46854

Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Av. Emrah Kozay farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren kurumları ziyaret etti.

KOZAY; SEYHAN’I ÇAĞDAŞ KENT HALİNE GETİRECEĞİZ

WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 12.20.27_32c94cb0

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi ziyaretinde Şube Başkanı Sedat Gül, yönetim kurulu ve mimarlarla bir araya gelen Kozay Seyhan’ın kentleşmesini gündem yaptı.

Seyhan’daki kentleşme sorununun çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunan Kozay; “Seyhan’ı çağdaş bir kent haline getirmek için aklın ve bilimin ışığında alanın tüm paydaşlarıyla birlikte çalışacağız” dedi.

“EMEKÇİLERİN SORUNLARI BİZİM SORUNLARIMIZDIR”

WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 12.20.25_152fdab1

Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Emrah Kozay, işçilerin ve kamu emekçilerin örgütlü olduğu sendika ve konfederasyonlarda “Emekçilerin Sorunları, Talepleri Bizim Sorunlarımız ve Taleplerimizdir” dedi.

TÜRK-İŞ ZİYARETİ

WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 12.20.26_0a28856a

Kamuda ve özel sektörde mücadele eden TÜRK-İŞ 4.Bölge Temsilciliğini ziyaret eden Kozay burada Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve farklı işkollarında örgütlü sendikaların başkanlarıyla bir araya geldi. Kozay konuşmasında; “Yaşanan ağır ekonomik kriz ortamında emekçilerin sorunlarını birlikte değerlendireceğiz ve seçimlerin ardından Seyhan’da hayata geçireceğimiz projelerde de emek örgütlerinin katkı sunmasını sağlayacağız” dedi.

DİSK ZİYARETİ

Kozay, Türkiye’de verdiği emek mücadelesi ile tarihe adını yazdıran DİSK’i Genel İş Sendikası 1 ve 2 No’lu Şube Başkanlarının, şube yöneticilerinin, işyeri temsilcilerinin ve birçok üyenin katıldığı kalabalık toplantıda belediye emekçilerin sorunlarını masaya yatırdı. Emrah Kozay, işçilerle birlikte yerel seçim sürecini değerlendirdi ve Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yaşama geçirilecek projeleri anlattı. Kozay, “belediye emekçileriyle birlikte Seyhan’ı daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” dedi ve ilgilerinden dolayı Şube Başkanları Serdar Çapar, Ersoy Kalik ve işçilere teşekkür etti.

KESK ZİYARETİ

WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 12.20.24_e16c40a6

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) bileşenleriyle buluşan Kozay KESK bileşenlerine yönelik yaptığı konuşmada; “Birlikte emek, adalet, demokrasi ve özgürlük mücadelesi verdiğimiz dostlarımızla yerel seçim sonrası döneme dair fikir alışverişinde bulunmaya geldik” dedi. KESK bileşenlerine, projelerini anlatan Kozay, sendika temsilcilerinin önerilerini dinledi. Katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı KESK’e bağlı Eğitim Sen, Tüm Bel-Sen, SES, Tarım Orkam-Sen, Haber-Sen, BES, BTS temsilcilerine teşekkür etti.

ADANA BARO BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 12.20.26_3418612b

Aynı zamanda Adana Barosu Avukatlarından da olan Av. Emrah Kozay’a meslektaşlarından destek geldi.

Kozay; “Mensubu olduğum Adana Barosu’nda birbirinden değerli meslektaşlarımla bir arada olmaktan ” dedi. Kozay, Baro Başkanı Semih Gökayaz, yönetim kurulu ve avukatlarla Seyhan’da gerçekleştirilecek dönüşümü paylaştı.

Emrah Kozay; “Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş medeniyet hedefine hak, hukuk, adaleti esas alan bir anlayışla, hep birlikte ulaşacağız” ifadesini kullandı. Kozay, Baro Başkanı Semih Gökayaz’a ve meslektaşlarına ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

İşçi Hakları Meclis Gündeminde: Borusan Lojistik'e Karşı Örgütlenme Baskısı İşçi Hakları Meclis Gündeminde: Borusan Lojistik'e Karşı Örgütlenme Baskısı

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ZİYARETİ

WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 12.20.26_ca1410ee

Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Emrah Kozay üyesi de olduğu ADD ziyaretinde sıcak karşılandı.

Kozay, “Önderimiz Atatürk, rehberimiz Atatürk ilke ve devrimleri. Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube Başkanı, değerli dostumuz İsa Kayadan ve yönetim kurulu ile birlikte ülke gündemini değerlendirmeye geldik” dedi.

Emrah Kozay, “Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda daha uygar ve refah bir Seyhan için gerçekleştireceğimiz projeleri anlatmaya geldik” dedi ve sözlerini “biriz, beraberiz, birlikte güçlüyüz, İsa Başkanımıza ve yönetim kuruluna konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi