BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK  CARETTALAR FİNALDE BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK CARETTALAR FİNALDE

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisinin ilk maçını Gaziantep Baskebol Takımı ile yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı MSK, rakibini muhteşem taraftarının da desteği ile 89-80 yendi.

MERSİN / (FOTOĞRAFLI / GÖRÜNTÜLÜ)

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisinde rakibi Gaziantep Basketbol Takımı’yla karşı karşıya gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK), ilk maçını 89-80 kazanarak taraftarını sevindirdi.

Sezon boyu rakibine karşı galibiyet elde edemeyen Carettalar, Edip Buran Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada 3 periyodu da önde bitirdi. 19-16’yla biten ilk çeyreğin ardından ilk yarıyı 44-39 önde bitiren MSK, coşkulu taraftarları sayesinde heyecanlı bir maça ev sahipliği yaptı. Üçüncü çeyreği 65-54 önde bitiren Carettalar, çekişmeli geçen maçı 89-80 üstünlükle tamamlayarak seride 1-0 öne geçti.

“Cumartesi günü yapılacak maçı kazanacağız”

Maçın ardından mücadeleyi değerlendiren Başantrenör Can Sevim, “Zor bir karşılaşma oldu, çok sertti iki takımda. Hiçbir şey bitmiş değil, bir galibiyet aldık sadece, 3 galibiyet almamız gerekiyor. Şimdi 2 gün sonra bir maçımız daha var. Hemen bu maçı unutup bir sonraki maçımıza konsantre olacağız. Onu da kazanıp o şekilde Gaziantep’e ’e gitmek istiyoruz. Bunu da yapabilecek güçte olduğumuzu sezon boyunca gösterdiğimizi düşünüyorum. Şimdi de yolumuza emin adımlarla devam etmek için önce cumartesi günkü maçı kazanacağız” dedi.

MSK, 11 Mayıs Cumartesi Edip Buran Spor Salonu’nda rakibi Gaziantep Basketbol Takımı’yla yeniden karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi