Yapımcılığını Zen Yapım İbrahim Akbaba’nın üstlendiği, senaryosunu Cavidan Balcı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin’in oturduğu yılın iddialı aksiyon-komedi filmlerinden biri olan “Çingene Kızı Zeugma” nın galası gerçekleşti.

10 Mayıs’da vizyona girecek olan ve çekimleri Gaziantep’te gerçekleşen film Gaziantep'in dünyaca ünlü müzesi Zeugma'nın en nadide eserlerinden biri "Çingene Kızı" tablosunun yurt dışı bağlantılı bir çetenin çalma planlarını konu alıyor. Başrollerini, İnan Ulaş Torun, Altan Erkekli, Aysel Nazim, Serkan Şengül ve Orhan Aydın paylaşırken oyuncu kadrosunda ise Didem Taslan, Hakan Bulut, Kıvanç Baran Aslan, Seher Terzi, Kubilay Penbekioglu, Deniz Oral, Zeynep Gülmez, ve Hollywood oyuncusu Nicolas Facey bulunuyor.

Humanis’ten Ankara’da Dev Atatürk Sergisi Humanis’ten Ankara’da Dev Atatürk Sergisi

İZLEYİCİLERİ BÜYÜK SÜPRİZ BEKLİYOR

Filmin afişinde oldukça kilolu olduğu görünen ünlü oyuncu Serkan Şengül 57 kilo verdiğini belirterek “ çekimlere başladığımızda 135 kiloydum şuan 78 kiloyum dedi”  Bir buçuk yıl sonra vizyona giren film için Hakan Bulut ise “ ben buçuğuna katıldım çok keyifli bir proje oldu umarım izleyiciler beğenir” dedi.

Kariyeri boyunca hep ağır rollerde yer alan tiyatrocu ve oyuncu Orhan Aydın yurtdışından bu proje için geldiğini belirtirken “ben de isterim aile babası rolü oynamak ama hep mafya babası rolü geliyor” diyerek herkesi güldürdü.

Zen Yapım’ın sahibi İbrahim Akbaba ise röportajın sonunda sürprizi açıklayarak herkesi şaşırttı. Çingene Kızı Zeugma filminin 900 bin gişe yapması halinde 1 izleyiciye sıfır kilometre 2024 model araba 1 izleyiciye son model bir motor ve 5 izleyiciye de akıllı telefon hediye edeceğini açıklayan Akbaba “ bu çekilişleri filmimizin gişe yapması için değil, sinemanın canlanmasını istediğim için yapıyoruz. Sinema sinemada izlenmeli. Bu sektörde çalışan yüzlerce emekçi var. Herkesin para kazanmasını istediğimiz için böyle bir yöntem denemeye karar verdik. Umarım başarılı olur. Lütfen filme gelen izleyicilerimiz biletlerini atmasınlar.” Dedi.

K M L 0966

ENDER SARAÇ “ÇİNGENE KIZI ZEUGMA” FİLMİNİN GALASINDA İLK KEZ KONUŞTU

Hakkında açılan çocuk istismarı davası ile ilgili mahkeme sürecinin ve konuşma yasağının devam ettiğini hatırlatan Saraç; “dava süreci hala devam ediyor. Karar duruşması 30 Mayıs’ da görülecek iftira olduğu zaten ortaya çıktı ve basına yansıdı o yüzden bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben Türk halkına çok teşekkür ediyorum. İnsanların büyük bir çoğunluğu buna inanmadı. Kıymetli oğlum da mahkemenin atadığı iki pedagog eşliğinde olayın doğru olmadığını teyid etti.” Dedi. Yaşanılan itibar kaybı sebebi ile karşı dava açıp açmayacağı sorulan Saraç; “ ben affetmekten yanayım. Ülkenin kine nefrete değil affetmeye ve sevgiye ihtiyacı var. Çok şükür Türk halkının da beni ne kadar sevdiğini ve güvendiğini de görmüş oldum” dedi.

K M L 0953

Editör: Haber Merkezi