DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Sabah Gazetesi yazarı Ceyhan TORLAK'ın iddiası üzerine, annemi tedavi ettirmek için İzmir'deki özel bir hastaneye gittiğim ve iddiaya göre annemle ilgilenen hemşireyi eski bir Türk ismine sahip olduğu için hastane odasından kovduğum iddia edildi. Ancak bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Kara propagandada sınır tanımıyorlar!"

CHP’li Ateş, Tasarruf Tedbirlerinin Yerel Basına Olumsuz Etkilerini TBMM Gündemine Taşıdı CHP’li Ateş, Tasarruf Tedbirlerinin Yerel Basına Olumsuz Etkilerini TBMM Gündemine Taşıdı

Koca, paylaşımına şu şekilde devam etti: "Rahmetli annemi bile yalan haberlerine alet edecek kadar alçalıyorlar. İktidarın sözde basını ile Ümit Özdağ bir olup şahsımı hedef alan provokasyon girişiminde bulunuyor. Ne yazık ki annemi 2016'da kaybettim. Keşke yaşıyor olsaydı da bir hastanede tedavi ettiriyor olsaydım. Ayrıca vekil olduktan sonra İzmir'deki hiçbir hastaneye giriş kaydım olmadığı kaba bir araştırma ile görülebilir. Kişilik haklarımı hedef alan ve beni açıkça hedef gösteren bu yalan haber karşısında Sabah gazetesi ve Ceyhan Torlak adlı sözde gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Çamur medya her zamanki gibi çamur atma telaşında ama geçit vermeyeceğiz."

Editör: Haber Merkezi