Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Dr. Candan Yüceer oldu. Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Dr. Candan Yüceer oldu.

Seyhan’da 19 Mayıs Spor Şöleni Büyük İlgi Gördü

Seyhan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çeşitli spor branşlarının gösterimlerinin sunulduğu “19 Mayıs Spor Şöleni” düzenledi. Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinliğe gençler büyük ilgi gösterirken, vatandaşlar da gösterileri heyecanla takip etti.

19 Mayis 9

Üç Tesiste Gerçekleşti

Şölen, Söğütlü spor tesisinde düzenlenen futbol turnuvasıyla başladı ve Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde devam etti. Burada kaygan voleybol, canlı langırt, ayak bilardosu, su savaşı, twister, çuval yarışı, langırt, labirent, kerplunk, halka atma, bardak oyunu, çapraz voleybol, badminton, plaj voleybolu, jimnastik ve karate gösterileri yapıldı. Etkinlikler, Hadırlı yüzme havuzunda gerçekleştirilen eğlenceli yüzme yarışları ile son buldu.

Başkan Oya Tekin’den Spor Şölenine Tam Destek

Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “19 Mayıs çok önemli bir gün. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk gençliğine armağan ettiği bu günde çeşitli spor etkinlikleri düzenleyerek gençlerimizi bir araya getirdik. Katılımın fazla olması bizleri son derece mutlu etti. Spor şöleninin 19 Mayıs coşkusu içinde, gençleri mutlu edecek şekilde düzenlenmesi adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak tam destek veren Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin’e ve bu önemli organizasyona katılarak coşkumuza ortak olan ailelere teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

19 Mayis 11

19 Mayis 7

19 Mayis 2

Editör: Haber Merkezi