TEKNOFEST 2024 kapsamında düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda Çukurova Üniversitesinin 1.5 Adana Takımı, Hidromobil Kategorisi'nde şampiyonluğu elde etti. Başarılı takım, bu gururu üniversite yönetimiyle paylaşmak üzere danışmanları Prof. Dr. Hüseyin Akıllı ile birlikte Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Prof. Dr. Hüseyin Akıllı, öğrencilerin yarış sürecinde gösterdiği azim ve özveriden bahsederek, takımın elde ettiği bu önemli başarının Üniversitenin bilim ve teknolojiye olan katkısının bir yansıması olduğunu vurguladı. Takım üyeleri, şampiyonluk kupasını Rektör Beriş’e takdim ederek, bu başarının üniversiteye olan bağlılıklarının bir göstergesi olduğunu ifade ettiler.

G V X Hn3 Q W U A A B Yxe

Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ise, 1.5 Adana Takımı’nın kazandığı bu büyük başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencileri tek tek tebrik etti. Üniversitenin genç bilim insanlarına her zaman destek olmaya devam edeceğini belirten Beriş, bu tür başarıların üniversitenin adını ulusal ve uluslararası arenada daha da yukarılara taşıyacağını söyledi.

Eğitim Sen, Okullarda temizlik sorununa dikkat çekmek için tüm Türkiye’de alanlara çıkacak Eğitim Sen, Okullarda temizlik sorununa dikkat çekmek için tüm Türkiye’de alanlara çıkacak

Rektör Beriş, şampiyonluk sevincini paylaşan takım üyelerine teşekkür ederek, onların bu başarısının diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacağını sözlerine ekledi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

G V X Hn L X A A Ab Gz X

G V X Hn5D X0 A A D Pod

Editör: Haber Merkezi