Yıl boyu eğitim verdiler, mezuniyet günü serinlettiler

Adana Büyükşehir İtfaiyesinden miniklere serinleten sürpriz

Yıl boyu öğrencilere çeşitli eğitimler veren Adana Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı, Tabipler Odası Ortaokulu öğrencilerini yılın son eğitim ve öğretim gününde hem serinletti hem eğlendirdi.  Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, karne heyecanı yaşayan çocukların sevincine ortak oldu, sıcaktan bunalan miniklere serinleten sürpriz yaptı.

Adanalıların can güvenliği için günün 24 saati göreve hazır bulunan Adana Büyükşehir İtfaiyesi, yılın çeşitli zamanlarında öğrencilere eğitim veriyor, yangında yapılması gerekleri anlatıyor, tatbikat yapıyor, çocuklara öğretmenler eşliğinde itfaiyenin önemini ve hangi görevleri üstlendiğini aktarıyor.

İtfaiye 7

Başta yangın vakası olmak üzere trafik kazası, mahsur kalma, intihar, hayvan kurtarma, suda boğulma gibi olaylara en kısa sürede müdahale ederek can kaybını en aza indirmek üzere teçhizatlandırılan itfaiye personeli, karne heyecanı yaşayan ve sıcaktan bunalan çocukları da unutmadı. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Tabipler Odası Ortaokulu’nde mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencileri serinleterek, sevinçlerine ortak oldu.

İtfaiye 4

İtfaiye 6

İtfaiye 8

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÖĞRETMENLERİ YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÖĞRETMENLERİ YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

İtfaiye 3

Editör: Haber Merkezi