AFAD: 5 İldeki Yangınlarda 3.583 Kişi Tahliye Edildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir, Aydın, Bolu, Muğla ve Manisa'da devam eden orman yangınlarına ilişkin son durumu paylaştı. AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bu illerdeki yangınlar nedeniyle tedbir amaçlı toplam 3.583 kişinin güvenli alanlara tahliye edildiği belirtildi.

Yangınlara Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor

Direnişteki İşçilere Dönük İşkence ve Gözaltılar Cengiz Çiçek Tarafından Meclis Gündemine taşındı Direnişteki İşçilere Dönük İşkence ve Gözaltılar Cengiz Çiçek Tarafından Meclis Gündemine taşındı

AFAD'ın açıklamasına göre, yangınları kontrol altına almak için 90 hava aracı, 4.717 personel ve 1.218 araç görev alıyor. Yangınlarla mücadele çalışmaları, ilgili tüm kurumların katılımıyla havadan ve karadan aralıksız olarak sürdürülüyor.

Yetkililer, yangınların kontrol altına alınabilmesi için vatandaşların tedbirlere uymalarını ve güvenli alanlara tahliye edilenlerin dikkatli olmalarını istedi. Yangınların yayılma riskine karşılık, müdahale ekiplerinin yoğun bir çaba sarf ettiği vurgulandı.

Editör: Haber Merkezi