AK Partili Mustafa Tunç'tan Bayram Mesajı: "Kurban Bayramında Milletçe Kucaklaşalım"

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Tunç, Kurban Bayramı'nın Türk ve İslam âleminde müstesna bir yeri ve önemi olduğunu vurguladı.

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye meclis üyesi Mustafa Tunç: “Kurban bayramında milletçe kucaklaşalım”

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tunç, Kurban Bayramı gibi dini günlerin Türk ve İslam âleminde müstesna bir yeri ve önemi bulunduğunu kaydetti.

Yerlikaya Duyurdu: 29 İlde FETÖ'ye Yönelik “KISKAÇ-20” Operasyonu Düzenlendi Yerlikaya Duyurdu: 29 İlde FETÖ'ye Yönelik “KISKAÇ-20” Operasyonu Düzenlendi

Bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin huzur ve mutluluğu içinde olduğumuzu dile getiren AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Tunç, “Küskünlerin, dargınların barıştığı, milletçe kucaklaştığımız bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin kıvancını yaşıyoruz. Dayanışmanın, yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu kutsal bayramlarımızda yürekten inanıyorum ki, vatandaşlarımız bu mübarek Kurban Bayramımızda da ihtiyacı olan insanlarımızın yardımına koşacaktır, milletçe kucaklaşacağız” dedi.

AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Gazze’deki insanlık dramına da dikkat çektiği bayram mesajında kısaca şunlara değindi:

“Tüm Dünya’nın gözleri önünde 7 Ekim 2023’ten bu yana bir soykırım yapılıyor. Gazze’deki, Filistin’deki masum kardeşlerimiz acımasızca katlediliyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz Gazze’deki soykırımın durdurulması için büyük bir çaba gösteriyor. İslam âlemi için kutsal olan böyle bir günde Kurban Bayramımızı yüreğimiz buruk ama aynı zamanda büyük bir öfke içinde idrak ediyoruz. Gazze’de soykırım yapanlar bir gün bunun hesabını mutlaka vereceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Adanalı hemşerilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlarım.”

Editör: Haber Merkezi