SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, "Ahilik Haftası" dolayısıyla Çay Mahallesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sarıyıldız, mahalleye kapalı ve korunaklı bir semt pazarı kazandıracaklarını açıkladı.

Esnaf ve Vatandaşlarla Buluşma

Ziyaretine, DEM Parti Akdeniz İlçe Eş Başkanı ve parti yöneticilerinin yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ile Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdülhalim Batur ve Çay Mahallesi Muhtarı Abdullah Çapar da katıldı. Sarıyıldız, her yaştan vatandaşın sıcak ilgisiyle karşılaştı; çocuklara tatlı ikram ederek, alışveriş yapan kadınlar ve pazarcı gençlerle sohbet etti. Ayrıca, pazarda su ve çeşitli içecekler satan yaşlı bir vatandaşla kurduğu samimi diyalog, görenleri gülümsetti.

Eş Başkan Sarıyıldız Çay Mah Semt Pazarını Ziyaret 5

Kapalı Semt Pazarı Sözleri

Ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Sarıyıldız, hem pazarcı esnafı hem de vatandaşların talep ettiği kapalı semt pazarının en kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti. Sarıyıldız, “Yazın sıcaklardan, kışın yağmur ve çamurdan korumak amacıyla mahallemize kapalı bir semt pazarı kuracağız. Pazarcılar Odası yönetimiyle önceki görüşmelerimizde projemizi anlattık ve bu ihtiyacın aciliyetinin farkında olduğumuzu söyledik. Önümüzdeki süreçte yetkili birimlerimiz, pazarcılar odamız ve muhtarımızla birlikte çalışmaları hızlandıracak” dedi.

Eş Başkan Sarıyıldız Çay Mah Semt Pazarını Ziyaret 6

İleriye Dönük Planlar

Eş Başkan Sarıyıldız, pazarda yaptığı incelemelerin ardından, her hafta farklı mahallelerde pazaryerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyeceğini ifade etti. “Yaşadıkları sorun ve sıkıntıları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” diyen Sarıyıldız, mahalle halkının daha rahat alışveriş yapabilecekleri, korunaklı ve kapalı bir pazaryerinin projesinin hayata geçirileceğini vurguladı.

Bu gelişme, Çay Mahallesi sakinleri için önemli bir rahatlama sağlayacak ve pazar alışverişini daha konforlu hale getirecek.

Eş Başkan Sarıyıldız Çay Mah Semt Pazarını Ziyaret 4

Eş Başkan Sarıyıldız Çay Mah Semt Pazarını Ziyaret 1

Eş Başkan Sarıyıldız Çay Mah Semt Pazarını Ziyaret 2

Eş Başkan Sarıyıldız Çay Mah Semt Pazarını Ziyaret 3

Editör: Haber Merkezi