Akdeniz Belediyesi, 18-29 yaş aralığındaki kadınlara yönelik “Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Eğitimleri”ni başlatıyor. Eğitimler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde, Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’nden gelecek uzman mühendisler tarafından 16-27 Eylül 2024 tarihleri arasında hafta içi yarım gün şeklinde teorik olarak verilecek.

Modern Seralarda Uygulamalı Eğitim İmkânı

Teorik eğitimlerini tamamlayan katılımcılar, 30 Eylül 2024 itibarıyla Akdeniz Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait modern seralarda uygulamalı eğitimlere katılacaklar. Bu eğitimler sayesinde kadınlar, süs bitkileri yetiştirme konusunda pratik bilgi ve beceriler kazanacak. Ayrıca, eğitimin uygulama aşamasında yetiştirilen çiçekler, Akdeniz Belediyesi aracılığıyla satışa sunulacak ve kursiyerler, bu satışlardan gelir elde etme şansı bulacak.

BAŞKAN DEMİRÇALI’DAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK BAŞKAN DEMİRÇALI’DAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Son Başvuru Tarihi 6 Eylül

Eğitimlerde ve üretimde kullanılacak tüm malzemeler Akdeniz Belediyesi tarafından sağlanacak. Eğitimler hafta içi her gün gerçekleştirilecek ve uygulamalı eğitimler en az 6 ay sürecek. Kursa katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenler, 6 Eylül 2024 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler. Başvuru ve bilgi için (0552 769 0801) numaralı telefon aranabilir.

L278202411315596

Editör: Haber Merkezi