Gündem

BAKAN ERSOY, "DİJİTAL BASININ HER ALANINI DA KULLANIYORUZ"

Instagram'a getirilen erişim engeline ilişkin bir açıklama da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan geldi.

Abone Ol

Habertürk TV'de yayımlanan "Nedir? Ne Değildir?" programına konuk olan Bakan Ersoy, sunucu Mehmet Akif Ersoy'un gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Programda konuşan Bakan Ersoy, Instagram'a getirilen erişim engeline ilişkin de açıklamalarda bulunarak "Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum" dedi.  

"DİJİTAL BASININ HER ALANINI DA KULLANIYORUZ"

Bakan Ersoy tarafından yapılan açıklamada şu sözler yer aldı: "Ulaştırma Bakanlığımızın takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum. Biz tanıtımda her şeyi çeşitlemiş durumdayız. Bizim bütün tanıtımımız Instagram üzerinde değil. Çok küçük bir parçası Instagram üzerinde. Ulusal kanalları da kullanıyoruz, sosyal medyanın birçok çeşidini de kullanıyoruz. Youtube'u, Twitter'ı, Instagram'ı ve yazılı basını da dijital basının her alanını da kullanıyoruz. Biz çok geniş kapsamlı çok çeşitli bir tanıtım yapıyoruz artık Türkiye için."