Son Dakika

Bakan Yerlikaya'dan “NARKOÇELİK-36” Operasyonu Açıklaması

Abone Ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Artvin'de düzenlenen “NARKOÇELİK-36” operasyonu hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda 502 kilogram esrarın ele geçirildiğini duyurdu.

Operasyonun Detayları

Artvin’in Yusufeli ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen kişilere yönelik Artvin İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyon kapsamında, 2 şüpheli zehir taciri yakalandı. Bakan Yerlikaya, ülkeyi zehir tacirlerinden temizlemek konusunda kararlı olduklarını belirterek, “Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek” ifadelerini kullandı.

Jandarmaya Teşekkür

Bakan Yerlikaya, operasyonu başarıyla gerçekleştiren jandarma ekiplerini tebrik ederek, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

Bu operasyon, uyuşturucu ticaretiyle mücadeledeki kararlılığı bir kez daha ortaya koyarken, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için güvenlik güçlerinin aralıksız çalışmaya devam ettiği mesajını verdi.