DEMİRÇALI: “GÜNEY KORE BİZİM KARDEŞ ÜLKEMİZ”

Adana Kore Kültür Günleri kapsamında şehre gelen Güney Koreli üniversite öğrencileri, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı makamında ziyaret etti.

Adana Kore Kültür Günleri kapsamında Güney Kore'den Adana’ya gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gelen üniversite öğrencileri, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı makamında ziyaret etti.  Şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen, kültürlerini inceleyen Güney Koreli öğrenciler, Yüreğir Belediyesi’ni de ziyaret ederek belediyecilik konusunda Başkan Demirçalı’dan bilgi edindiler.

Güney Koreli öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Demirçalı, gençlerle sohbet etti. Adana ve Yüreğir’i Koreli gençlere tanıtan Başkan Demirçalı, “Güney Kore bizim kardeş ülkemiz. Güney Kore ile Türkiye arasında uzun yıllara dayanan dostluk ve kültürel ilişkilerimiz var. Gençlerimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum.” diye konuştu. 

Yenişehir Belediyesi Madımak’ta yaşamını yitirenler için anıt park yapacak Yenişehir Belediyesi Madımak’ta yaşamını yitirenler için anıt park yapacak

Gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını, Adana’yı çok beğendiklerini ifade eden Güney Koreli üniversite öğrencileri ise Başkan Demirçalı’ya teşekkür ederek yeni dostluklar kurmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi