Ceyhan'da Türkiye-Avusturya maçı heyecanı, dev ekranda yaşandı Ceyhan'da Türkiye-Avusturya maçı heyecanı, dev ekranda yaşandı

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Kadir Aydar seçildi

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" seçildi.

Tam Adana Televizyonu tarafından düzenlenen gala gecesinde yılın enleri ödüllerini aldı. Tam Adana Televizyonu yönetim kurulu ve izleyicileri tarafından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" seçildi. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ödülünü, Tam Adana Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Sucu'dan aldı.

"HERKESİN BAŞKANIYIM"

1X (7)

Herkesin başkanı olduğuna vurgu yapan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ödül töreninde yaptığı konuşmada;

"31 Mart seçimlerinin ardından söylediğim gibi ilçemizde "Kaybeden Olmadı, Ceyhan Kazandı." Seçim sonrası parti rozetimizi bir kenara bırakıp, partili partisiz herkesin başkanı olarak çalışmalarımıza koyulduk. Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi emeklilerimize ikramiyelerini yatırdık. Bununla birlikte binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza da et kart dağıtımını yaptık. Ceyhanlı hemşehrilerimizin desteği ve güveni ile sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık gören Tam Adana Televizyonu yönetimine ve izleyicilerine teşekkür ediyor, bu ödülü tüm Ceyhanlı hemşehrilerim adına alıyorum" dedi.

1Xc (2)

Editör: Haber Merkezi