Yerel Haberler

Başkan Özyiğit, “Kentimizi fuarlarla, festivallerle buluşturmak için çalışmalarımız devam edecek.”

Abone Ol

Başkan Özyiğit, “Kentimizi fuarlarla, festivallerle buluşturmak için çalışmalarımız devam edecek.”

Başkan Özyiğit, 7. Kamp Karavan veTiny House Fuarı’nın açılışına katıldı

Yenişehir Belediyesinin de destekleriyle Mersin’de düzenlenen 7. Kamp Karavan veTiny House Fuarı açıldı. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, açılışta Yenişehir’i ve Mersin’i fuarlar ve festivallerle buluşturmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Yenişehir Belediyesi Fuar Merkezi, bölgenin en önemli fuarlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 9. CNR Mersin Kitap Fuarı ile on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar merkezi, şimdi de karavan vetinyhouse tutkunlarını bir araya getirecek. Yenişehir Belediyesinin destekleriyle CNR Holding tarafından düzenlenen 7. Kamp Karavan veTiny House Fuarı’nın açılışı yapıldı. Açılışa Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ve sektör temsilcileri katıldı.

Yerel yöneticiler olarak karavan yaşam alanlarını oluşturmamız lazım.”

Açılışta konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, son zamanlarda alternatif yaşam alanlarına ilginin arttığını ifade ederek şunları söyledi: “Kentimiz doğasıyla, deniziyle, Toroslarıyla dünyanın en güzel yaşam alanlarından biri. Tabi yaşanan büyük felaketler hayata bakışımızı değiştiriyor. Geçtiğimiz yıllarda pandemi ve deprem felaketleriyle karşı karşıya kaldık. Depremle birlikteinsanlaryaşadıkları konutların çok büyük değil, can güvenliğini sağlayanminimalize yapılar olmasına dikkat etmeye başladılar. Ekonominin de etkisiyle inşaat maliyetleri arttı, kiralar çok büyük boyutlara ulaştı. Bu da insanları farklı çözümler bulmaya teşvik etti. Karavan ve tinyhouse denilen evlere rağbet son zamanlarda oldukça arttı. Yerel yöneticiler olarak karavan yaşam alanlarını oluşturmamız lazım. Bu alanda altyapımızı sağlamamız gerekiyor. İşin bir de teknolojik ve gelişme boyutu var. Bu fuar çeşitlilik sunuyor. Kentimizi fuarlarla, festivallerle buluşturmak için çalışmalarımız devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

CNR Holding Genel Müdürü Mert Duman, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.