Gündem

Çukurova Üniversitesi EAIE2024 Fuarında

Abone Ol

Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE) tarafından her yıl Avrupa'nın farklı bir kentinde düzenlenen EAIE Konferans ve Fuarının 34.'sü, Fransa’nın Toulouse şehrinde gerçekleşti. Çukurova Üniversitesi de kendi standında, iş birliği yaptığı üniversite temsilcilerini ağırladı.

EIAE 2024 kapsamında ilk gün yapılan kurumsal etkinlikler ve açılış resepsiyonunun ardından fuaye alanında 3 gün boyunca kurumsal tanıtımlar ve ikili iş birliği görüşmeleri gerçekleştirildi. Üniversitelerin uluslararasılaşması, uluslararası görünürlük, tanınırlık ve prestijinin artırılması, yeni iş birliği fırsatlarının araştırılması ve mevcut bağlantıların güçlendirilmesi için yüksek öğretim alanında çalışan kurumların bir araya geldiği fuaye alanında Çukurova Üniversitesi Avrupa ve Avrupa dışı ortaklarıyla ikili işbirliği görüşmeleri yaptı.

Çukurova Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi Akademik Kurul Başkanı Prof. Dr. Ulus Çevik, Dış İlişkiler Birimi Genel Koordinatörü Müge Ergin, Erasmus Kurum Koordinatörü Semra Sadık Krupka ve Uluslararası İşbirlikleri ve Ortak Programlar Koordinatörü Seher Özer Ütük’ten oluşan heyet Çukurova Üniversitesini temsil etti.