Bilal Erdoğan'dan Fatih Altaylı'ya Sert Eleştiriler: "Ahlaksız Adam" Bilal Erdoğan'dan Fatih Altaylı'ya Sert Eleştiriler: "Ahlaksız Adam"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Bugün dünden daha güçlüyüz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, mesajında şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün, Büyük Zafer’in 102’nci yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tanımladığı Büyük Zafer, milletimizin Anadolu topraklarındaki varlığını ebediyen tescil etmiştir. 30 Ağustos, işgal ordularını kesin bir yenilgiye uğratarak Cumhuriyet’in kapılarını açmıştır.

Türk Milleti, bu zaferle esareti kabul etmeyeceğini ve bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya ilan etmiştir. Şehitlerimizin kahramanlığı, gazilerimizin fedakârlığı ve milletimizin desteğiyle kazandığımız zafer, bugün de bize rehberlik etmektedir.

Türkiye Yüzyılı hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerlerken, adalet ve barış için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Kimliğine ve inancına bakmadan ezilenlerin yanında duruyoruz.

Bugün dünden daha güçlüyüz; yarın çok daha güçlü olacağız. Türkiye, adaletle temsil edilen bir küresel nizamı tesis edecek ve barışın hâkim olduğu bir dünya için öncü olacaktır.

Büyük Zafer’in başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, şehitlerimize rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Editör: Haber Merkezi