Diyarbakır'da Kayıp Kız Çocuğu Narin Güran İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Diyarbakır Valiliği, kayıp kız çocuğu Narin Güran'ın bulunabilmesi amacıyla arama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü açıkladı. Valilik koordinasyonunda AFAD İl Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin katılımıyla geniş çaplı bir arama faaliyeti yürütülüyor.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında Narin Güran'ın cenazesinin bulunduğuna dair paylaşımlar yapıldığı ve bu paylaşımların gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın, sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu tarz asılsız iddialara itibar etmemeleri rica olunur." ifadelerine yer verildi.

Karşıyaka Halk Festivali Güvenlik Engeli Nedeniyle Ertelendi Karşıyaka Halk Festivali Güvenlik Engeli Nedeniyle Ertelendi

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

21 Ağustos'ta saat 15.00 sıralarında, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran'dan haber alamayan ailesi yetkililere başvurmuş, bunun üzerine bölgede arama çalışmaları başlatılmıştı. Ekipler, çocuğun bulunabilmesi için geniş bir alanda arama yapıyor.

Valilik, vatandaşları sosyal medyada yayılan yanlış bilgilere karşı dikkatli olmaya ve resmi açıklamaları takip etmeye davet etti. Arama çalışmaları, Narin Güran'ın sağ salim bulunması amacıyla devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi