Yaşam

Dünyanın En Çok Tercih Edilen El Aletleri Markası ASSUR

Abone Ol

Gündelik yaşamda farklı amaçlar için kullanılan el aletleri vardır. Bunların en başında da matkap gelir. Evde, işte mutlaka olması gereken işlevsel bir üründür. Ülkemizde de bu tür ürünler deyince akla gelen markaların başında ASSUR gelir.

ASSUR Markalı El Aletleri

Assur markasının en çok öne çıkan el aleti, tartışmasız en iddialı olduğu ürün olan şarjlı matkap çeşitleridir. Kendi içinde farklı kullanımlar için çok değişik modeller vardır. Hepsinin kullanımı son derece kolaydır.

Daha önce kullanmamış olanlar bile rahatlıkla kullanabilir. Bunun dışında polisaj makinesi, hilti boya tabancası, taşlama- zımpara aleti, karıştırıcı, somun sıkma sökme aleti, akülü vidalama, hava kompresörü, muhtelif türden testereler, ölçüm cihazları vb. ürünler vardır.

Markanın Ürün Gamında Yer Alan Diğer Ürünler

ASSUR markasının ürün gamında sadece el aletleri yer almıyor. Bunun dışında da markanın aynı kalite ve özenle ürettiği ürünler yer alıyor. Hepsi ilgili standartlara göre üretilip, kalite kontrol testlerinden geçerek satışa sunuluyor.

Bunlar arasında zincirli ağaç kesme makinesi, su motorları ve pompalar, dal budama makinesi ve yüksek basınçlı yıkama makinesi yer alıyor. Bu ürünler de kendi içinde çeşitleniyor. Diğer ürünler gibi bir kere alınıp, uzun yıllar sorun sıkıntı olmadan kullanılabilir. Ayrıca firmanın geniş bir yedek parça ağı bulunuyor.

Firma Hakkında Öne Çıkan Öğeler

ASSUR tamamı ile yerli bir marka olup İstanbul merkezlidir. 1986 yılında kurulan şirket o günden bugüne kesintisiz olarak yoluna devam ediyor. Alanında uzman deneyimli ve eğitimli bir kadro ile çalışan kuruluştur.

Mutlak müşteri ile çalışıyor. Tüm piyasaya sunulan ürünler her aşamada testten geçiriliyor ve ilgili standartlara göre üretiliyor. Firmadan alışveriş yapmak isteyenler site üzerinden de ürün temini yapabilirler.

Cazip Fiyatlarla Kaliteli Ürünler

ASSUR markalı gerek el aletlerinin gerek diğer ürünlerin fiyatları, özelliklerine göre belirlenir. Kullanılan malzemeler, modeli, ürün türü gibi her bir parametre sonuca yansır. Hepsi birbirinden kaliteli ve üst segmentte olan bu aletler kredi kartı ile alınabildiği gibi, firma hesap numarasına ödeme yapılabilmesi de mümkündür. Müşteriler istediği gibi kendilerine en uygun biçimle ödeme yapabilirler.