Son Dakika

Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer Görevinden İstifa Etti

Abone Ol

Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, sendikanın Ağustos ayı Divan Toplantısı'nda görevinden istifa ettiğini duyurdu. 22 yıldır sendikacılık yapan ve 14 yıldır şube başkanlığı görevini yürüten Sezer, istifa kararını "Bizler dava adamlarıyız. Heva ve heveslerimizle hareket etmeyiz." sözleriyle açıkladı.

Sezer, sendikal mücadeleye devam edeceklerini ve her zaman olduğu gibi dava adamlarının nasıl bir duruş sergilemesi gerektiğini herkese göstereceklerini belirtti. "Adana Şubemiz, bu zorlu süreçte de dava adamlarının nasıl bir duruş sergilemesi gerektiğini herkese gösterdi. Bundan sonra da süreç yine bizlere yakışır şekilde devam edecektir." dedi.

İstifasıyla ilgili ayrıntılı bir açıklamayı daha sonra yapacağını ifade eden Sezer, bugüne kadar birlikte mücadele ettiği yol arkadaşlarına, yönetim kuruluna, divan üyelerine, ilçe başkanlarına, tüm üyelere ve eğitimcilere teşekkür etti.

Sezer'in istifası, sendika üyeleri ve eğitim camiasında büyük yankı uyandırdı. Gelişmelerle ilgili yeni açıklamalar geldikçe haberimizi güncellemeye devam edeceğiz.