Yerel Haberler

İzmir Cup’ta 93. İEF’te Muhteşem Final

Abone Ol

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 3×3 Streetball İzmir Cup 2024, büyük bir coşkuyla tamamlandı. “Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen turnuvanın büyük finali, 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Sokak Basketbolu alanında yapıldı ve çekişmeli müsabakalarla dolu heyecanlı anlara sahne oldu. İzmirli sporseverler de bu coşkulu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Turnuvanın çeşitli etapları Bornova, Buca, Göztepe ve Karşıyaka'da yapıldı ve her etapta kıyasıya mücadeleler yaşandı. Büyük erkekler kategorisinde "Alsancak Premium Gym" takımı şampiyonluğu elde ederken, "Luna" ikinci ve "Balina 1 Zargana" üçüncü oldu. Genç kızlarda "Powerpuff Girls" birinci, "İBB" ikinci, "Hoopers" ise üçüncü sırada yer aldı. Genç erkekler kategorisinde ise "Rahatta Kal" birinci, "Batman Petrol" ikinci, "Reedeem" üçüncü oldu.

Kazanan takımlara kupa ve ödülleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Çalışmaları Şube Müdürü Bahadır Eroğlu tarafından takdim edildi. Bu tür etkinlikler, İzmir'de spor kültürünü geliştirmeye ve gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor.