Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son günlerde sosyal medya ve basın organlarında yer alan NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun'un süresiz ve zorunlu izne çıkarılmasıyla ilgili yapılan spekülasyonlara açıklık getirdi.

Yavaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Gülbin Tosun'un izne çıkarılmasının nedeninin şahsıyla ilgili açıklamalarına tepki göstermesiyle alakalı olmadığını vurgulayarak, bu yöndeki iddiaların tamamen yanlış ve asılsız olduğunu belirtti. İddiaların aksine, izin kararının Gülbin Tosun'un kişisel sosyal medya hesaplarında kullandığı küfürlü ve hakaret içeren ifadelerden dolayı NOW TV kanal yönetimi tarafından alındığını açıkladı. Yavaş, bu kararın kanal yönetiminin iç disiplin prosedürleri ile ilgili olduğunu ve kendisiyle herhangi bir ilişkisinin bulunmadığını dile getirdi.

OYA TEKİN: SARA İLE GURUR DUYUYORUZ OYA TEKİN: SARA İLE GURUR DUYUYORUZ

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve spekülasyonların önlenmesi adına açıklama yapan Mansur Yavaş, konunun kendi açıklamaları veya kişisel görüşleriyle hiçbir ilgisi olmadığını net bir şekilde ifade etti.

Editör: Haber Merkezi