Rize'de Silahlı Saldırı: MHP İlçe Başkanı Şaban Kap İş Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Rize'nin Derepazarı ilçesinde, MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, çalıştığı çay fabrikasında iş arkadaşı Bayram K. tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, Tersane Çay Fabrikası'nda yaşanan bir tartışmanın ardından meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Bayram K. dün fabrikada iş arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra fabrika yönetimine şikayet edildi. Şikayeti öğrenen Bayram K., çalıştığı çay fabrikasından çıkıp ilçe merkezine doğru ATV ile giderken, aynı fabrikada çalışan Şaban Kap ile karşılaştı.

Kısa Konuşma Sonrası Silahlı Saldırı

Bayram K., ATV'den inip Şaban Kap ile kısa bir konuşma yaptıktan sonra belindeki tabancayı çıkararak Kap’a ateş etti. Göğsünden ağır yaralanan Kap, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TMMOB Kocaeli İKK/Kocaeli İSİG Meclisi; Artık Yeter! İşçilerin Hayatı, Sağlığı Patronların Kar Hırsına Kurban Edilemez TMMOB Kocaeli İKK/Kocaeli İSİG Meclisi; Artık Yeter! İşçilerin Hayatı, Sağlığı Patronların Kar Hırsına Kurban Edilemez

Saldırgan Aranıyor, Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından Bayram K., ATV ile kaçtı. Polis ekipleri, kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Rize halkı, yaşanan bu trajik olay karşısında büyük üzüntü yaşarken, yetkililerden saldırının tüm detaylarının aydınlatılmasını bekliyor.

Editör: Haber Merkezi