Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.


Kısa bir süre önce ataması gerçekleştirilerek görevi devralan Başkan Yıldırım, “Seyhan’da 100.000” hedefine ulaşmak için hazır olduklarını ifade etti

MHP SEYHAN’DA KOLLARI SIVADI

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda Başkan Yıldırım’ın mesajları dikkat çekici olmakla birlikte önümüzdeki ilk seçimde Seyhan’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin hedefine ışık tuttu.  

Bakan Şimşek: “En Zor Dönemi Geride Bıraktık, Enflasyonu Tek Hanelere İndireceğiz” Bakan Şimşek: “En Zor Dönemi Geride Bıraktık, Enflasyonu Tek Hanelere İndireceğiz”



BAŞKAN YILDIRIM’DAN SORUMLULUK HATIRLATMASI
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından Adana merkezde yapılan iki ilçe başkanlığındaki atamalar gündeme oturmuşken gündemin akış hızına kapılmadan çalışmalarını sürdüren MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, toplantıda da Seyhan için yapılması gerekenlerle ilgili yönetimine sorumluluklarını hatırlatttı.

“VAZGEÇECEK HEMŞERİMİZ YOK”
Seyhan’da hedeflerinin daha yaşanabilir, refah seviyesi yüksek işsizi, aşsızı olmayan bir Seyhan olduğunu ve yola 100.000 hedefiyle çıktıklarını belirten Başkan Hakan Yıldırım, “Önümüzde yorulmadan duraksamadan durağanlığa mahal vermeden çalışmaya hazır günler bizi bekliyor. Seyhan’ın ve Seyhanlı hemşerilerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm üreteceğiz. Bir ve beraber olacağız. Davanın takipçileri olarak Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de her konuşmasında ifade ettiği üzere vazgeçecek bir tek vatandaşımız yoktur, olmayacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi