Profesyonel fotoğrafçılara taş çıkarttılar

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM FOTOĞRAF SERGİSİ

Atölye 01 Fotoğraf ve Gezi Kulübü tarafından düzenlenen, Çukurova Belediyesi Sergi salonunda açılan “Yaşama Dair Fotoğraf Sergisi sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

I M G 20240611 140804

Küratörlüğünü Mesut Demirci’nin üstlendiği sergide 21 öğretmenden oluşan amatör fotoğrafçının 57 fotoğraf karesi yer aldı.

Atölye 01 Fotoğraf ve Gezi Kulübü tarafından Adana ve Türkiye’nin farklı şehirlerine yapılan gezilerinde çekilen fotoğrafların, fotoğraf sanatçılarını ve akımlarını inceleyerek deneysel süreçte ürün ortaya koymak amaç edinmiştir. Kişisel farkındalığın arttırılması ve sanat ediminin, birlik ve beraberlik ilkesi doğrultusunda gelişimine öncelik vermiştir.

 İnsan yaşamının çeşitliliğine dair portreler, yitip giden kültürel değerlerimiz, geçmişin izlerini taşıyan evler ve sokaklar, kaybolan ve unutulan meslekler, yaşam alanları her geçen gün daralan ve kirlenen doğanın, kuşların konu edildiği sergide kadınlar, çocuklar ve emekçiler fotoğraflandı.

Kedi (1) Uyg

Çoğu aktif olarak hala öğretmenlik yapan ve aralarında emekli öğretmenlerinde bulunduğu

Ayhan Akbulut, Ayşe Çiftçioğlu Kat, Hatice Mercanlı, Gülcan Kılınç Şahin, Cemal Temel, Lütfiye Bayhan, Elif Kara, M.Emin Özdemir, Emine Örün, Eylem İnceoğlu, F.Eylül Akar, Fatma Ertaç, Figen Demirci, Galip Şahin, Mehmet Kavuncuoğlu, Mehmet Nacar, Mesut Aslan, Mustafa Orakçıoğlu, Özgül Şanal, Zümrüt Orakçıoğlu, Gönül Adalı’dan oluşan amatör fotoğrafçının Yaşama dair 57 farklı öykü fotoğrafı severlerin izlenimine sunuldu. Çok beğenilen fotoğraf sergisinin seneyi yeniden yapılması kararlaştırıldı

Img 2924 Uyg2

Img 3551 Uyg

Img 1252 Uyg2

Gozlem00000686Fa Uyg Cr

Serpil Barın Torunoğulları’nın kaleme aldığı ikinci şiir kitabı Telaşsız Mavi kitabevlerinde… Serpil Barın Torunoğulları’nın kaleme aldığı ikinci şiir kitabı Telaşsız Mavi kitabevlerinde…

Sam7805 Uyg

20240612 180127

Mg 2429 Uyg2 Cr Sb

M G 8016 Recovered

Editör: Haber Merkezi