Bakan Göktaş'tan Narin Cinayeti ve Sıla Bebek Olayına İlişkin Önemli Açıklama Bakan Göktaş'tan Narin Cinayeti ve Sıla Bebek Olayına İlişkin Önemli Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Rumelifeneri'nde Balıkçılarla Buluştu ve Denizcilik Bakanlığı'nın Kurulmasını İstedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, su ürünleri av sezonunun başlamasına dakikalar kala Rumelifeneri'nde balıkçılarla bir araya geldi. Program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel, Türkiye'nin zengin deniz kaynaklarına rağmen Denizcilik Bakanlığı'nın olmamasını kabul edilemez olarak nitelendirdi.

G W W J Xa Q Wg A Eq F8 Y

Özel, "Balıkçılığın karşı karşıya olduğu sorunlar çok büyük. Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz, bütün Karadeniz'i, Ege'yi ve Akdeniz'i dolaşarak çözüm önerilerini hazırladı. CHP, bu sezona sadece sorunları eleştirerek değil, aynı zamanda çözüm önerilerini de ortaya koyarak geliyor" dedi.

Özel'e yöneltilen bir soru üzerine, yarın yapılacak olan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin yorum yapmayarak, "İpek Hanım, av sezonu başlamadan ava çıkmış. Ancak biz bugün burada balıkçılığı konuşuyoruz. Bu oltaya gelmem" şeklinde yanıt verdi.

Editör: Haber Merkezi