Seyhan'da Bayram Sonrası Kapsamlı Temizlik Çalışması

Başkan Tekin: "Vatandaşlarımızın Herhangi Bir Problem Yaşamasının Önüne Geçiyoruz"

BU SERGİDE KADIN EMEĞİ VAR BU SERGİDE KADIN EMEĞİ VAR

Seyhan Belediyesi, bayramın sona ermesinin ardından ilçe genelinde kurulan kurban satış ve kesim alanlarında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, alanları ilaçlı suyla yıkarken, mazgallar ve çöp konteynerleri titizlikle dezenfekte ediliyor.

Seyhan Beledi̇ye Başkani Oya Teki̇n-3

Alanlar Hızlı Bir Şekilde Temizleniyor

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, bayram sonrası kurban atıklarının havaların sıcak geçmesi nedeniyle kötü koku oluşmasına ve vatandaşlara herhangi bir problem yaşatmasına engel olmak için satış ve kesim alanlarında yoğun bir temizlik çalışması yürüttüklerini belirtti. Tekin, "Halkımızın sağlığı bizim için her zaman öncelik teşkil eder. Seyhanlıların huzurlu bir bayram geçirmesi için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar bayramın geride kalmasının ardından titiz bir şekilde devam ediyor. Alanlarımız, temiz ve sağlıklı bir ortam yaratmak için yeterli sayıdaki personelimiz ve tüm ekipmanlarımız ile hijyen kuralları en üst seviyede tutularak hızlı bir şekilde temizleniyor" dedi.

Bayram Temi̇zli̇k Çalişmasi4

Vatandaşlar Teşekkür Etti

Vatandaşlar ise kurban bayramı öncesi, süresince ve sonrasında verilen hizmet desteğinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin başta olmak üzere emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bayram Temi̇zli̇k Çalişmasi2

Bayram Temi̇zli̇k Çalişmasi1

Bayram Temi̇zli̇k Çalişmasi

Editör: Haber Merkezi