MSK SÜPER LİG’E DAMGASINI VURMAYA HAZIRLANIYOR MSK SÜPER LİG’E DAMGASINI VURMAYA HAZIRLANIYOR

Seyhanspor Kulübü, Antrenman Sahası İçin Adana'dan Destek Bekliyor

Adana'nın köklü kulüplerinden Seyhanspor, tarihi bir sorunla karşı karşıya. Binlerce sporcu yetiştiren ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş yıllarında Kuvayi Milliye görevini üstlenen Ahmet Remzi Yüregir tarafından 1923 yılında kurulan kulüp, günümüzde antrenman yapacak uygun bir saha bulamıyor.

Seyhanspor Kulüp Başkanı Zekeriya Turanbayburt, yaşadıkları zorlukları dile getirerek Adana Valiliği'ne, belediyelere, sivil toplum örgütlerine ve iş dünyasına çağrıda bulundu. Turanbayburt, kulübün ayakta kalma mücadelesi verdiğini vurgulayarak, "Seyhanspor'da şu anda yüzlerce sporcunun antrenman yapacağı bir saha yok. Tüm belediyelerle görüştüm ancak isteğimiz yerine gelmedi. Çocuklarımızın uyuşturucuya ya da başka bir şeye bulaşmaması için, sağlıklı nesiller yetişmesi için bu çağrımıza karşılık verilmesini istiyoruz" dedi.

Seyhanspor Zekeriya Turanbayburt

Kulübün kuruluş amacının Türk sporuna önemli katkılar sağlamak olduğunu hatırlatan Turanbayburt, "1923 yılında kurulan bu tarihi kulübü sonsuza dek yaşatmak istiyoruz. Adana'da belgeseli çekilen ilk amatör spor kulübü olmamız bize ayrı bir önem kazandırıyor. Tarihi kulübümüze herkesin sahip çıkmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi