YAPI KREDİ 80. YIL FEELIN’ GOOD ETKİNLİKLERİ, TEKNOLOJİ VE SANATI BULUŞTURAN “FUERZA BRUTA WAYRA” İLE DEVAM EDİYOR

Dünyaca ünlü isimleri, gösterileri ve yapımları sanatseverlerle buluşturan Piu Entertainment, Yapı Kredi’nin 80. Yıl Feelin’ Good etkinlikleri kapsamında akrobasi, tiyatro, dansı ve müziği bir araya getiriyor. Teknoloji ve sanatın eşsiz buluşması Fuerza Bruta Wayra, 22-23-24-25 Ağustos tarihlerinde Volkswagen Arena’ya geliyor.

Dünya çapında 34 ülkede, 5.000’in üzerinde performans ile 6 milyondan fazla izleyici ile buluşan Fuerza Bruta Wayra; teknoloji ve sanatı bir araya getirdiği, 360 derece sahnesi ile izleyenleri adeta büyülüyor. Gerçekliğin arka planda kaldığı, bu sözsüz aksiyon tiyatrosunda sahne ile seyirci arasındaki mesafe kalkıyor ve şovun bir parçası olan izleyiciler, göz alıcı efektlerle dolu sahne ile bütünleşiyorlar.

Musicos2 (1) 123000694

İlham ve yaratıcılığın bir arada yaşandığı bir gösteriden çok daha fazlasını deneyimleme fırsatı sunan 70 dakikalık performans sırasında izleyiciler ana sahneye alınarak, benzersiz gösterinin içine çekilirler. Dev bir koşu bandı üzerinde tam gaz koşan ve patlayan bir adam,seyircilerin üzerindeki devasa ve berrak su havuzunda etkileyici bir şekilde dans eden muhteşem kadınlar, havada asılı duran oyuncuların inanılmaz performansları, özel efektler ve müzik ile seyirciye unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Karnaval coşkusu yaratan bu sıra dışı gösteriyi bugüne kadar Leonardo Di Caprio, Usher, Beyonce, Jim Carry, Kayne West, Bradley Cooper gibi pek çok ünlü de izledi ve ‘’muhteşem bir deneyim’’ olarak yorumladı.

Yapı Kredi’nin 80. yıl dönümü kapsamında düzenlenecek Feelin’ Good etkinlikleri için biletler Biletix, Passo, Biletinial ve Bubilet’te satışta.

Piu Entertainment Hakkında;

Piu Entertainment, müzik, tiyatro, opera, müzikal, dans ve sahne şovları gibi farklı disiplinlerde prestijli prodüksiyonların yapımcılığını ve organizasyonunu gerçekleştirmektedir. İstanbul ve Londra ofisleriyle global entertainment sektörünü yakından takip eden Piu Entertainment, Birleşik Krallık’ta yabancı dünya starları ile konserler düzenleyen ilk Türk organizasyon şirketidir. Goran Bregovic, Lara Fabian, Kitaro, Buika, Isabelle Huppert, Monica Belluci, Havasi ve daha birçok yıldızın etkinliklerini dünyaca ünlü Royal Albert Hall, Barbican Centre, Southbank Centre ve Hammersmith Apollo gibi ikonik salonlarda gerçekleştirmektedir. Londra’da İngiliz oyuncu ve yaratıcı ekibiyle üretilen En İyi Müzikal Tony Ödülü sahibi, Green Day’s American Idiot müzikalinin ve 2016 yılında dünya prömiyeri İstanbul’da gerçekleşen, Banksy’nin “The Story Behind: Banksy – Global Art Show” sergisinin ortak yapımcısıdır. Ocak 2020’de prömiyer yapan ve bilet satış rekorları kıran, Türk tiyatrosunun en önemli prodüksiyonlarından, 19 ödül sahibi Amadeus’un, Küheylan, Timsah Ateşi’nin SAKM ile ortak yapımcılığını üstlenmektedir. Cumhuriyet’in 100. Yılı için özel olarak sahneye konan, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlarından biri olan 1923 Müzikali’nin ve Aşık Shakespeare oyunlarının da SAKM ve Zorlu PSM ile ortak yapımcısıdır. Sanatı ilham kaynağı ve evrensel bir dil olarak gören Piu Entertainment, sanat dünyasında 11. yılını kutluyor.

Musicos2 (1) 123000694

Mylar23 (1) 122959723

Foto David Micolta I M G 2044 122959124

Serpil Barın Torunoğulları’nın kaleme aldığı ikinci şiir kitabı Telaşsız Mavi kitabevlerinde… Serpil Barın Torunoğulları’nın kaleme aldığı ikinci şiir kitabı Telaşsız Mavi kitabevlerinde…

Corredor12 (1) 122958779

Editör: Haber Merkezi