ADANA – Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Daha önce çay ve simit ikilisini sadece 5 lira karşılığında sunan Altıok, şimdi de ilçedeki tüm öğrencilere ücretsiz çorba servisi başlattı. Başkan Altıok, bu proje ile özellikle ekonomik zorluklar yaşayan öğrencilere destek olmayı hedefliyor.

Yumurtalık sahilinde belediyeye ait ‘Güney Yıldızı Büfesi’nde öğrencilere ücretsiz çorba servisi sunulurken, vatandaşlar ise bu imkândan 15 lira karşılığında faydalanabiliyor. Öğrenciler çorbalarının yanında ekmek de alabiliyor.

Yumurtalik Beledi̇yesi̇ Ücretsi̇z Çorba (3)

"Ekonomik Zorlukları Hafifletmeyi Amaçlıyoruz"

Başkan Erdinç Altıok, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ekonomik sıkıntılarına dikkat çekerek, öğrencilere yönelik bu ücretsiz çorba projesinin, ailelerin yükünü bir nebze olsun hafifletmeyi amaçladığını belirtti. Yumurtalık’taki 1 yüksekokul, 1 lise, 8 ortaokul, 1 Halk Eğitim Merkezi ve 14 ilkokulda eğitim gören tüm öğrencilerin bu hizmetten yararlanabileceğini vurgulayan Altıok, "Öğrencilerimiz zor bir dönemden geçiyor. Çorba ikramımız, bu zorlukları hafifletmek adına küçük bir katkı" dedi.

BAŞKAN DEMİRÇALI’DAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK BAŞKAN DEMİRÇALI’DAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

“Afiyet Olsun”

Altıok, vatandaşlara da uygun fiyatlarla hizmet sunduklarını belirterek, “Simit ve çayı sadece 5 liraya sunuyorduk, şimdi öğrencilerimize ücretsiz çorba ikramı da yapıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız için de çorba fiyatını 15 lira olarak belirledik. Yumurtalık Belediyesi olarak halkçı belediyecilik anlayışımızdan taviz vermeden hizmete devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza afiyet olsun" şeklinde konuştu.

Yumurtalik Beledi̇yesi̇ Ücretsi̇z Çorba (4)

Editör: Haber Merkezi