Spor

Zafer Bayramı’nda Seyhan’da Futbol Şöleni

Abone Ol

ADANA – Seyhan Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği 7-15 yaş arası futbol seçmeleriyle büyük bir futbol şöleni yaşattı. Bahçeşehir Spor Kompleksi'nde gerçekleşen etkinlikte, çocuklar ve aileleri yoğun katılım göstererek coşkuyla dolu bir gün geçirdi.

Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü, Zafer Bayramı’nın 102. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen futbol seçmelerinde, geleceğin yıldızlarını keşfetmek amacıyla çocuklara fırsat sundu. Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Güngör Geçer, bu anlamlı günde düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar ve ailelerine teşekkür ederek, “Zafer Bayramı’na yakışan bir tören düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım gösteren çocuklarımıza ve bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

"Seyhan'da Spor Geleceğimiz İçin Önemli"

Güngör Geçer, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in sportif faaliyetlere büyük önem verdiğini ve her zaman desteklediğini vurguladı. Geçer, “Spor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yönelmesinin önüne geçmek için çok önemli. Bu nedenle belediyemize ait tesislerde çeşitli branşlarda, deneyimli antrenörler nezaretinde yapılan spor okulu çalışmalarımız yıl boyunca ücretsiz olarak devam edecek. Seyhanlı çocuklarımızı spor okullarımızda buluşmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Seyhan Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, hem sporun yaygınlaştırılmasına hem de çocukların yeteneklerinin keşfedilmesine katkı sağlarken, Zafer Bayramı'nı da coşkulu bir şekilde kutlamış oldu.