Pilili etekler, pololar ve tatlı beyaz ayakkabılar; Wimbledon'da oynuyormuş gibi giyinmek her zaman çekici olmuştur. Yakınlarda bir tenis kortu olsa da olmasa da, muhtemelen hareketli sokaklarda polo yaka tişörtler, pileli etekler ve beyaz spor ayakkabılarla eşleştirilmiş uzun çoraptan oluşan kombinlere rastlıyorsunuzdur. Evet, uzun yıllardır süren günümüzde de devam eden tenis modası akımı uzun bir süre daha hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Tepeden tırnağa havalı bir görünüm için pileli etek ve kadın tenis ayakkabısı bu kombinin can damarını oluşturuyor.

Hızla icat edilen "tenis modası", en son sokak stili trendi, günümüz modası ve nostaljinin mükemmel karışımıdır. Modanın mevcut gerileme takıntısına uygun olarak, Tenniscore adı verilen tenis modası, modern atletizmi vintage golf kulübü estetiğiyle birleştiriyor. Mini etekler, örgü kazaklar, mokasen ayakkabılar ve uzun çoraplarla (tabii ki beyaz renkte) damgasını vuran bu stil, moda ve atletizmin zahmetsiz bir birlikteliğidir. Bu uyum tabii ki klasik bir tenis şapkası ile harika sona ulaşır.

Tenis Kombini Nasıl Oluşturulur?

Tenis tişörtleri tam olarak ter atmak için üretilmemiş olabilir ancak spordan ilham alan daha rahat, günlük bir görünüm arıyorsanız bu sevimli tişörtler idealdir. Polo yakalı, V yaka ya da yarışçı sırtlı atletlerle başlayabilirsiniz.

Topa vurmuyor olsanız bile tenis tarzındaki şort eteklerle günlük hayatınıza harika bir hava katabilirsiniz. Eğilmeye, özellikle rüzgarlı günlerde strese son! Bu endişesizlik hissi paha biçilemez.

Tenis elbiseleri etekler kadar sevilmiyor gibi görünüyor ama bu tatlılar gardırobunuzda bir yeri hak ediyor! Aralarından seçim yapabileceğiniz şık ve konforlu stillere bakmanız yeterli. Üstelik çoğu seçenekte şortun güvenliğinden vazgeçmenize bile gerek yok.

Tenis çorabı olmadan hiçbir tenis kıyafeti tamamlanmış sayılmaz çünkü bu çoraplar gerçek tenis oyuncuları tarafından en yaygın olarak giyilen stildir. Bunun nedeni, yüksek çorapların bacaklarınızdaki teri daha fazla emmesi ve sahadan çıkan kil tozunu daha iyi bloke etmesi olabilir. Kadınlar için en iyi tenis kıyafetlerinin güçlü terzilik nitelikleri inkar edilemez. Bu pilili etekler ve gösterişli kazaklar, tenis yeteneğiniz ne düzeyde olursa olsun, hepimizi anında maç havasına sokma gücüne sahip.

Av. Burcu Kütahya’dan Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası Değerlendirmesi Av. Burcu Kütahya’dan Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası Değerlendirmesi

Editör: Haber Merkezi