Sanatçı Yusuf Yiğit Duman, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bazı açıklamalarda bulundu. Yiğit Duman, şu şekilde konuştu: “ Kızıl Goncalar dizisine “ RTÜK, kanala yüzde 3 idari para cezası ve 2 kez program durdurma yaptırımı uygulandı. Kızıl Goncalar’ın, “toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılıklar” içerdiği savunuldu. “ şeklindeki açıklamayla ceza veriyorsunuz. “

Ardından sözlerine böyle devam etti: “ Peki Yalı Çapkını ve benzeri gibi diğer dizilere neden ceza verilmiyor? Evin küçük beyi evin hizmetçisiyle birlikte oluyor, büyüğü yengeyle birlikte oluyor. Evlilik dışı çocuk oluyor. Bunun dışında fark ettiniz mi son dönemde dizilerde 2 kadın 1 erkek algısı moda oldu. Sanki bir adamın evliyken metresinin olması normalmiş gibi dayatılmaya başlandı. Ben bu dizileri izlemediğimi söylemiyorum lakin eğer ceza gibi bir durum varsa bunun herkese eşitçe yansıması gerektiğini belirtiyorum.

Ayrıca şunu da ekleyeyim İslam’ı kötüleyecek ve algı operasyonuyla karalayacak her şeyin karşısındayım. “

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘10- 16 Mayıs Engelliler Haftası’ kapsamında ‘Bocce Turnuvası’ düzenliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘10- 16 Mayıs Engelliler Haftası’ kapsamında ‘Bocce Turnuvası’ düzenliyor.

Bu paylaşımlarının ardından sanatçı tebrik yağmuruna tutuldu ve desteklendi.

Editör: Haber Merkezi