CARETTALAR DOLUDİZGİN 71-64

MSK KONYASPOR’U 71-64 YENDİ

TBL 1. Lig temsilcimiz MSK, Edip Buran Spor Salonu’nda konuk ettiği rakibi Konyaspor’u 71-64 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. İki takımında kontrollü ancak bir o kadar da galibiyet isteği ile geçen mücadele sonucu Carettalar taraftarlarının da desteği ile salondan galibiyet ile ayrılmanın mutluluğunu yaşadı.

CARETTALAR DOLUDİZGİN 71-64 (1)

Türkiye Basketbol Ligi’ne mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı (MSK) kendi sahasında karşılaştığı rakibi Konyaspor’u 71-64 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Kadrosunda önemli revizyonlara giden Carettalar elde ettiği başarı ile taraftarlarını sevindirdi. 

MSK, PLAY-OFF’LARDA YARI FİNALDE MSK, PLAY-OFF’LARDA YARI FİNALDE

Her iki takımında kontrollü bir oyun sergilediği karşılaşmanın ilk periyodu sayı üretimi olarak oldukça kısır geçince ilk çeyrek 11-17 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. 2. Periyotta daha istekli bir oyun sergilemeye başlayan MSK ilk yarıyı 30-35 geride tamamladı.

CARETTALAR DOLUDİZGİN 71-64 (4)

İkinci yarıda taraftarlarının da desteğini arkasına alan Carettalar 3. Periyodu 53-47 önde tamamlayarak son çeyreğe önde başladı. Oldukça çekişmeli geçen son periyotta ise temsilcimiz rakibine oyununu kabul ettirdi ve karşılaşmadan 71-64 galibiyet ile ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi