Siyaset

AK Partili Mustafa Tunç: "AK Parti Bir Dava Partisidir"

Abone Ol

Adana, 15 Ağustos 2024 – AK Parti Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, partilerinin kuruluşunun 23. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkeye ve millete hizmet etmeye devam ettiğini belirtti.

Tunç, 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 23 yıldır ülkemize ve milletimize hizmet ettiğini vurgulayarak, partinin kendisini ülkesine ve milletine adamış kadrolardan oluştuğunu ifade etti. "AK Parti bir dava partisidir ve her gün büyüyen, gelişen bir ailedir" diyen Tunç, partinin ülke ve millet için çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

"Engelleri Milletimizin Kararlı Duruşuyla Aştık"

Tunç, mesajında AK Parti'nin karşılaştığı zorluklara da değinerek, "Başta dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, partimizin önüne onca engel çıkardılar. 23 yıl boyunca birçok badire atlattık. Terör örgütlerinin alçakça senaryolarından tutun, 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar her türlü engeli, milletimizin kararlı duruşuyla aştık. Millete hizmet yolunda 23 yıldır hiç durmadan, yorulmadan kararlı adımlarla yürüdük" dedi.

Tunç, AK Parti'nin gelecekte de aynı kararlılıkla yoluna devam edeceğini belirterek, "Bundan sonra da emin adımlarla yürüyerek aziz milletimize daha fazla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle AK Parti'mizin kuruluşunun 23. yıl dönümünde, başta Adanalı hemşehrilerimiz olmak üzere necip milletimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin 23. Yılı

Tunç’un açıklaması, AK Parti'nin 23 yıllık serüveninde karşılaştığı zorlukları ve milletin desteğiyle elde ettiği başarıları bir kez daha hatırlatıyor. AK Parti'nin liderlik ve hizmet anlayışıyla ülkeye hizmet etmeye devam edeceğinin altını çizen Tunç, partinin bu süreçteki büyümesini ve gelişmesini de vurguladı.

AK Parti'nin 23. yılına özel olarak yayımlanan bu mesaj, partinin kurucu ilkelerine ve millete hizmet anlayışına olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.