AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a yönelik sert ifadeler kullandı. Tuncay Özkan'ın saraydaki israf ve şatafata dair eleştirilerini alıntılayan Nazırlı, hakaret içeren sözlerle Özkan'a tepki gösterdi.

Nazırlı, paylaşımında, "‘O... çocuğu’ ile ‘o......nun çocuğu’ arasında büyük fark vardır. Birincisinde sıfat kişiye, ikincisinde anneye aittir. Bizim düşüncemizde anne kutsaldır. Ancak müptezel Tuncay Özkan'ın dilinden dökülen salyalar ancak ‘O... çocuğu’ndan sadır olabilir." ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Nazırlı’nın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, çok sayıda kullanıcı milletvekilinin bu hakaret dolu ifadelerini kınayan paylaşımlarda bulundu. Özkan’a destek veren kullanıcılar, milletvekillerinin bu tür ifadelerden kaçınması gerektiğini belirterek, Nazırlı’nın açıklamalarını eleştirdi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a Verilen Siyasi Yasak Kararına: Gazeteci İsmail Saymaz'dan Tepki Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a Verilen Siyasi Yasak Kararına: Gazeteci İsmail Saymaz'dan Tepki

CHP'den Tepki Geldi

CHP'li birçok milletvekili ve destekçi de Nazırlı'nın bu sözlerine tepki göstererek, bu tür hakaretlerin siyasi tartışmaları seviyesizleştirdiğini savundu. Partililer, Nazırlı'nın açıklamalarının hem kendisi hem de temsil ettiği parti için utanç verici olduğunu belirtti.

Nazırlı'nın Sözleri Tartışmaları Ateşledi

Nazırlı’nın ifadeleri, siyasi arenada yeni bir tartışma başlattı ve bu tür söylemlerin siyasetin seviyesini düşürdüğüne dair eleştirileri beraberinde getirdi. Birçok kişi, milletvekillerinin topluma örnek olması gerektiğini vurgularken, bu tür açıklamaların siyasi kutuplaşmayı artırdığına dikkat çekti.

Nazırlı ve Özkan arasında sosyal medya üzerinden başlayan bu tartışmanın nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu.

Editör: Haber Merkezi