Büyükşehir, Dünya Temizlik Günü’nde Doğa İçin Öğrenciler Ve Gönüllülerle El Ele Verdi Büyükşehir, Dünya Temizlik Günü’nde Doğa İçin Öğrenciler Ve Gönüllülerle El Ele Verdi

KADIN SANAYİCİLERDEN HEM ÇEVREYE HEM EĞİTİME KATKI
AOSB Kadın Sanayiciler Platformu'ndan Anlamlı E-Atık Projesi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Kadın Sanayiciler Platformu, çocukların eğitimi ve çevrenin korunmasına katkı sağlayacak bir elektronik atık toplama kampanyası başlattı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile yapılan iş birliği kapsamında hayata geçirilen "Atma Bağışla E-Atık Projesi" protokolü, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve TEGV Adana Birim Yöneticisi Hakan Kaya tarafından imzalandı.

478 A7841

AOSB Kadın Sanayiciler Platformu Başkanı Ayça Gözek Çelik, bir yıl sürecek kampanya ile bunların elektronik atıkların hurdaya çıkarılacağını TEGV'e bağışlanacağını belirtti. Ayrıca platformun çevreyi koruma projelerinin başında olmak üzere birçok sosyal sorumluluk faaliyetine imza atmayı hedeflediğini vurguladı.

Protokol imza töreninde konuşan AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, hem çalışmalarını hem de çocukların eğitimine katkı sağladığını ifade ederek, tüm desteklerini sağladıklarını hazır bilgilerle dile getirdi. TEGV Adana Birim Yöneticisi Hakan Kaya ise, toplanacak elektronik atıkların geri dönüşüm süreci hakkında bilgi vererek, çevreyi koruma ve çocukların eğitimine katkı sağlamaya devam ettiğini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi