İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da boğularak öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili sürecin yakında netlik kazanacağına dair açıklamalarda bulundu. A Haber'de katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Yerlikaya, "Bu olayın çok geçmeden açıklığa kavuşacağına inanıyorum" dedi.

Bakan Yerlikaya, Türkiye’yi derinden sarsan bu cinayetle ilgili şunları söyledi: "Millet olarak büyük üzüntü içindeyiz. Kızımız Narin’in mekanı cennet olsun. Olaydan toplum olarak ders çıkarmamız gerektiğine inanıyorum. Bu acı tarif edilemez, bir baba olarak derin bir üzüntü duyuyorum. Narin’in katillerinin ceza alacağına hep birlikte tanık olacağız."

Eski Milli Futbolcu Serhat Akın'a Silahlı Saldırı Eski Milli Futbolcu Serhat Akın'a Silahlı Saldırı

Narin Güran Soruşturması

Narin Güran'ın amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran'ın tutuklanmasıyla soruşturmada tutuklanan kişi sayısı 12'ye yükseldi. Daha önce Narin’in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes ve amcaları da tutuklanmıştı. Adli Tıp Kurumu'nun ilk bulgularına göre, küçük kızın boğularak öldürüldüğü tespit edilmişti.

Bakan Yerlikaya, bu vahim olayın siyasete malzeme yapılmaması gerektiğini vurgulayarak, devletin süreci titizlikle takip ettiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi