Yerel Haberler

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Abone Ol

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlar onuruna bir yemek programı düzenledi. Sarıçam’da görev yapan muhtarların tamamına yakınının katılım gösterdiği yemekte konuşan Başkan Bilal Uludağ “Hemşerilerimizle aramızdaki bağı güçlendirerek, ilçemizin geleceğini inşa etme yolunda attığımız adımlarda, bizimle birlikte yol yürüyen kıymetli muhtarlarımıza yeni dönem görevlerinde başarılar diliyor, muhtarlar gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlar onuruna bir yemek programı düzenledi. Evliya Çelebi Uygulama Otelinde düzenlenen programa ilçede görev yapan 69 Mahalle Muhtarının tamamına yakını katıldı.

Yemekte masaları tek tek dolaşarak mahalle muhtarları ile yakından ilgilenen Başkan Bilal Uludağ burada yaptığı konuşmasında “Hemşerilerimizle aramızdaki bağı güçlendirerek, ilçemizin geleceğini inşa etme yolunda attığımız adımlarda, bizimle birlikte yol yürüyen kıymetli muhtarlarımıza yeni dönem görevlerinde başarılar diliyor, muhtarlar gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında on yılı aşkın bir süredir hizmet ettikleri ilçelerinin, mahalle muhtarlarıyla birlikte gösterdikleri gayretler neticesinde Sarıçam’ın Adana’nın cazibe merkezi bir ilçe haline geldiğine vurgu yapan Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam’ın hem Adana’nın hem de ülkenin bir markası haline gelmesindeki başarıyı birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi.

“3.858 GÜNDE, SARIÇAM İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞTIK, HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

Sarıçam’da olmaz denileni oldurduklarını, yapılamaz denileni yaptıklarını ve geride kalan 3.858 günde, Sarıçam için hep birlikte çalışarak ve yorularak, bir başarı hikayesi yazdıklarının altını çizen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, konuşmasını şu sözlerle tamamladı “Kıymetli muhtarlarım, değerli yol arkadaşları; Hep birlikte geride bıraktığımız 3.858 günde, Sarıçam için hep birlikte çalıştık, hep birlikte yorulduk ve Sarıçam için hep birlikte başardık. Bu günden sonra da sorunların çözümü için, hemşerilerimizin refahı için, olması gerektiği zamanda ve olması gerektiği yerde, daha da çok birlikte çalışmak zorundayız. Bugüne kadar marka kent haline gelen Sarıçam’ı, nasıl birlikte inşa ettiysek, bundan sonra, daha fazlasını hedefleyecek, yine el ele, omuz omuza başaracağız. Daha gidilecek çok yolumuz, birlikte yapacağımız çok hizmetler var. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar ilçemiz adına yaptığınız tüm hizmetler için sizlere hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor, muhtarlar gününüzü yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından gece, ilçede 7 dönemdir görev yapan Sofudede Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, 6 dönem görev yapan Ayvalı Mahalle Muhtarı Adnan Doğan, 5 dönem görev yapan Çınarlı Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya ve ilçenin kadın muhtarlarına hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.