Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tanal, yoğun iş temposu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Vekilin tedavi süresinin ne kadar süreceği ise merak konusu oldu.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, OKULLARDA TEMİZLİK SORUNUNU SORDU MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, OKULLARDA TEMİZLİK SORUNUNU SORDU

Tanal Hastaneye Kaldırıldı

Mahmut Tanal’ın hastaneye kaldırıldığını, CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Koyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Tanal’ın durumu, partinin ve yerel kamuoyunun dikkatini çekti.

Başkan Özel’den Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ABD’deki Sosyalist Enternasyonal Prezidyum Toplantısı’ndan döner dönmez, Tanal’ı hastanede ziyaret etti. Tanal, bu ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Özel’e ve yanında refakatçi olarak kalan Ankara Milletvekili Umut Akdoğan’a teşekkür etti.

Tanal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Sosyalist Enternasyonal Prezidyum Toplantısı için gittiği ABD’den döner dönmez, ayağının tozuyla Ankara’da tedavi gördüğüm hastanede ziyaretime gelen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca yanımda refakatçi olarak kalan, beni yalnız bırakmayan Ankara Milletvekilimiz, kıymetli yol arkadaşım Umut Akdoğan’a minnettarım.”

Tanal’ın sağlığına kavuşması için çok sayıda mesaj ve iyi dilek yağarken, partililer ve sevenleri, vekilin bir an önce aralarına dönmesini bekliyor.

Editör: Haber Merkezi