Brezilyalı süper model ve eski Victoria's Secret meleği Alessandra Ambrosio, 40. doğum gününü kutluyor. Birkaç yıl önce - 2017'de - mayo ve plaj kıyafeti markası Ále by Alessandra'nın peşinden gitmek ve kızı Anya ve oğlu Noah ile daha fazla zaman geçirmek için markadan ayrıldığını duyurdu. Şimdi, Alessandra Ambrosio'nun hayatıyla ilgili haberlerin çoğu, harika bir figürü vurgulayan başka bir kıyafetle ilgili haberler ve modelin formda kaldığı eğitim haberleri. Alessandra Ambrosio'nun kariyeri nasıl gelişti - fotoğraf galerimizde.

Alessandra Ambrosio, 72. Cannes Film Festivali'nde, 2019

Alessandra Ambrosio, yurttaşları Gisele Bundchen ve Adriana Lima ile birlikte, uzun süre Victoria's Secret'in ana "meleklerinden" biri olarak kaldı. 

Ambrosio'nun iç çamaşırı markası şovunun pistlerindeki kariyeri, 2001 yılında bir "melek" olarak değil, basit bir konuk model olarak göründüğünde başladı. Ama uzun süre markada kaldı

Alessandra Ambrosio, 2006 yılında Victoria's Secret PINK serisinin elçisi oldu. 2008'de çocuğunun doğumundan sadece üç ay sonra podyuma çıktı, ertesi yıl gösteriyi açtı ve 2011'de ona hamile olarak gösterinin tarihindeki en ağır "melek" kanatlarını takmayı kabul etti. 13 kg ağırlığındaydılar

2012'de Alessandra Ambrosio, Fantasy Bra'da yer almaktan onur duydu - Londralı kuyumcular tarafından yapılmış ve pembe ve sarı altınla süslenmiş ametistler, safirler, yakutlar ve elmaslarla süslenmiş "çiçekli" bir sutyen.

2014'te süper model Fantasy Bra'da yine podyuma çıktı, bu sefer "Dream" olarak adlandırıldı.

11 Nisan 1981'de Brezilya'nın Eresin şehrinde doğan Alessandra Ambrosio, 12 yaşında modelleme işine girdi, daha önce kulaklarını yeniden şekillendirmek için plastik cerrahi geçirdi - hafif çıkıntılarından hoşlanmadı. 2006'da "America's Next Top Model" programına konuk olarak gelen yıldız, pişman olduğunu itiraf ediyor. 14 yaşında Brezilya Elit Model Görünüm yarışmasında 20 finalistten biri oldu. Fotoğrafta: Alessandra Ambrosio, Hollywood'daki Victoria's Secret şovunun kulis, 2007

Victoria's Secret'in yanı sıra, Gucci, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Oscar de la Renta, Christian Dior, Escada, Fendi, Giorgio Armani gibi büyük global markalarla işbirliği yapan Alessandra Ambrosio, Victoria's Secret'in yanı sıra Pirelli takviminde rol aldı. Moda Haftaları ve parlak dergilerin kapakları için rol aldı

2012'de Alessandra Ambrosio, Forbes'un en yüksek ücretli modeller listesinde altıncı sırada yer aldı - bir yılda 6,6 milyon dolar kazandı.

Doğum gününden iki gün önce, süper model Instagram'da, tek ayak üzerinde ağırlıklarla çömelme, bükme ve farklı kas grupları için diğer egzersizler içeren bir egzersiz programı yayınladı. En sevdiği fiziksel aktivite türleri arasında yogayı da adlandırıyor - ayrıca çocuklarla plaj voleybolu ve paten oynamayı sevdiğini itiraf ediyor.

Kişisel hayatına gelince, Ambrosio kısa süre önce bir model Richard Lee ile çıktığını doğruladı. Çocuklarının babası girişimci Jamie Mazur ile Alessandra Ambrosio, 2018'de ayrıldı. 

Şimdi, fitness, çocuklarla ve kendi markasıyla iletişimin yanı sıra, Alessandra Ambrosio hayır işleriyle uğraşıyor - Amerikan Ulusal Multipl Skleroz Derneği'nin elçisidir.

Editör: TE Bilisim