Çelikspor Kulübü Başkanı Barbaros Ulu, 16 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ulu, bu özel günün aynı zamanda Kurban Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle tüm babalar için çifte heyecan, çifte mutluluk ve çifte bayram havasında geçeceğini ifade etti.

"Çifte Bayram, Çifte Mutluluk"

Barbaros Ulu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Babalar Günü'nün bu yıl Kurban Bayramı'nın ilk gününe denk gelmesi, tüm babalarımız için büyük bir sevinç ve mutluluk kaynağıdır. Bu anlamlı günde, babalarımız hem Babalar Günü'nü hem de Kurban Bayramı'nı birlikte kutlayarak çifte bayram yaşayacaklar. Bu vesileyle, tüm babalarımızın Babalar Günü'nü ve Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

"Şehit Babalarını Unutmuyoruz"

"Vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin kıymetli babalarını da bu özel günde anmadan geçemeyiz," diyen Ulu, "Şehit babalarımızın ellerinden öpüyor, onlara minnet ve saygılarımı sunuyorum. Onların gösterdiği fedakarlık ve cesaret, bizler için daima birer ilham kaynağı olacaktır," ifadelerini kullandı.

"Rahmetle Anıyoruz"

Başkan Ulu, rahmete kavuşmuş dostlarının babalarını da unutmadığını belirterek, "Hayatını kaybetmiş tüm dostlarımızın babalarını rahmetle anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum. Onların anıları, bizler için her zaman değerli ve unutulmazdır," dedi.

"Tüm Babalarımıza Minnettarız"

"Babalarımız, hayatımızın her anında bizlere destek olan, sevgi ve şefkatiyle bizleri saran değerli varlıklarımızdır. Onların verdiği emeklerin karşılığını ödeyemeyiz. Bizler için yaptıkları fedakarlıklar, çocuklarının geleceği için verdikleri mücadeleler takdire şayandır," ifadelerini kullanan Ulu, şöyle devam etti: "Bu Babalar Günü vesilesiyle, tüm babalarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum."

Editör: Haber Merkezi