BAŞKAN BAHADIR ODABAŞI GÜVEN TAZELEDİ

Ceyhan Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı 11. Olağan Genel Kurulu’nda seçime tek aday olarak giren Bahadır Odabaşı ve yönetimi, yapılan oylama ile tekrar başkan seçildi.

Ceyhan Cemevi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ile başladı. Akabinde söz almak isteyen konuşmacılar dilek ve temennilerde bulundular. Gündemin maddelerine geçilen olağan genel kurulunda en son seçime geçildi ve tek liste ile giren Bahadır Odabaşı Vakfın yeniden başkanı oldu.

9A99Badc D982 4C8C B076 7F24F5Ff51Ec

Başkan Odabaşı ‘’ Ayrımcılığın ve Ötekileştirmenin Karşısında olmaya devam edeceğiz.’’

Seçim sonucunun hemen ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Odabaşı tüm genel kurul üyelerine teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti’’ Değerli ağabeylerim ve kardeşlerim bana yeniden bu onurlu görevi layık gördüğünüz için sizlere sonsuz teşekkür ederim. Ben ve yönetici arkadaşlarım görevde bulunduğumuz süre içerisinde çok başarılara imza attık. Vakfımıza bir Cemevi kazandırdık. Yönetici arkadaşlarımla beraber gerek ailemizden gerekse sosyal yaşantılarımızdan ödün vererek tüm mesaimizi kurumumuza harcadık. 2018 yılı içerisinde biten Cemevimiz 2019 yılında faaliyetlere başladı. 2023 yılı 6 ŞUBAT Tarihinde gerçekleşen depremde ben ve yönetici arkadaşlarım imkânsızları başardı ve yaraları sarmak adın elini taşın altına koydu. Depremde İskenderun, Hatay ve Samandağı’na yardımlar götürdü. Ceyhan için ise Cemevinde 3 Ay boyunca 300 kişi misafir etti ve misafirlerin gıda, giyinme ve hijyen ihtiyaçlarını karşıladı. Ceyhanda açılan 15 toplanma merkezine günlük 7500 kişilik yemek çıkardı ve Ceyhan da dışarıda kalan vatandaşlarımızın yardımına koştu.

Önümüzde 3 senemiz daha var görev yapacağımız. Bu süre zarfında Paneller, Sempozyumlar, tiyatro, konser, lokma, kurslar ve Cemler gerçekleştireceğiz. Toplumumuzu birlik ve beraberlik içerisinde tutmak ve kültürümüzü yaymak açısından ne gerekiyorsa yapacağız. Kamu kurum ve kuruluşları ile bu süre zarfında istişarede olacağız ve birçok etkinlikleri beraber gerçekleştireceğiz. Bizler daha öncede olduğu gibi bundan sonrada kurumumuzu siyasetten uzak tutacağız ve toplum siyasetini öne çıkaracağız. Yani toplumun çıkarlarını daima önde tutmaya devam edeceğiz. Yapıcı eleştirilere yaklaşarak, yıkıcı eleştirilere ise kulak tıkayacağız. Bizler Ceyhan’ın gelişmesi için de elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu şehir bizim bu şehir hepimizin. Bizler hiçbir etkinlikte ayrım yapmaksızın sünni kardeşlerimiz ile bir olacak ve beraber olacağız. Ayrımcılığın ve ötekileştirmenin dün olduğu gibi bugünde karşısında duracağız. ’dedi

Yeni seçilen Yönetim Kurulu;

BAŞKAN: BAHADIR ODABAŞI

BAŞKAN YRD. ve SEKRETER: EZGİ KANLI

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Türkiye Kupası’nda İkinici Oldu ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Türkiye Kupası’nda İkinici Oldu

SAYMAN: HASAN TAŞ

ÜYE: SUZAN KARAKUŞ

ÜYE: DENİZ AY

Editör: Haber Merkezi