Sevilay Çelenk'ten Fahiş Fatura Zamlarına Tepki: “Yurttaşların İletişim Hakkı Gasp Ediliyor” Sevilay Çelenk'ten Fahiş Fatura Zamlarına Tepki: “Yurttaşların İletişim Hakkı Gasp Ediliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 39 İlçe başkanı katılımıyla bir toplantı gerçekleştirilerek yerel yönetimler, projeler ve parti çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya katılan CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı bir değerlendirmede bulunarak, toplantının ana temasının parti birlikteliği ve iktidara yönelik hazırlıklar olduğunu belirtti. "Halkımızın mutluluğu ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz. CHP, iktidar yolunda koşmaya başlamıştır. Söz konusu olan halkımızın ihtiyaçlarıdır ve bu ihtiyaçları karşılamak için her alanda aktif bir şekilde sahada olacağız" ifadelerini kullandı.

VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞIYORUZ

Kayabaşı, açıklamasının devamında: "2024 yerel seçimlerinde yerelde halkımızın teveccühünü ve takdirini alan partimiz, İstanbul'dan Türkiye'ye mevcut belediyeler ve yeni aldığımız belediyeler ile birlikte Tam yol ilerlerken, en yakın genel seçimler için 'Tam Yol İktidar' şiarı ile halkımıza umut, ülkemize her alanda gelişmişlik ve istikrar getirmek için var gücümüz ile çalışıyoruz." dedi.

İLÇE YÖNETİMLERİYLE GÜÇLÜ BİR GELECEK

Kayabaşı, toplantıda yerel yönetimlerin önemine de dikkat çekerek, "39 ilçe başkanımızla birlikte, yerel yönetimlerde gerçekleştireceğimiz projeleri birlikte tartıştık. Yerel yönetimlerimiz, halkımızın hizmetine sunacağımız yenilikçi ve etkili projeler geliştirmede kritik bir role sahiptir. Bizler, her bir ilçe için özel projeler üretecek ve bu projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı hızlandıracağız." ifadelerini kullandı.

PARTİMİZİN VİZYONU

Cumhuriyet Halk Partisi'nin geniş bir vizyona sahip olduğunu vurgulayan Kayabaşı, "CHP, sadece iktidara giden yolda değil, halkın refahı ve yaşam kalitesinin artırılması için de sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren bir partidir. Biz, sosyal adalet, eşitlik ve demokratik değerler temelinde politikalarımızı şekillendiriyoruz. Bu bağlamda halkımızla bütünleşerek, onları dinleyip ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmekte kararlıyız." şeklinde konuştu.

HALKLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Son olarak, Beyzade Kayabaşı, CHP İlçe Teşkilatı olarak halkla iç içe olmaya ve onların sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaşmaya devam edeceklerini vurgulayarak: "Hepimizin ortak hedefi, hep birlikte daha yaşanabilir bir Türkiye oluşturmaktır. Bu yüzden halkımızın yanında olarak onların mutluluğunu sağlamak için durmadan çalışacağız." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi