Bakan Uraloğlu'ndan Kişisel Verilerle İlgili Açıklama: "Kimse Ortalığı Bulandırmasın" Bakan Uraloğlu'ndan Kişisel Verilerle İlgili Açıklama: "Kimse Ortalığı Bulandırmasın"

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel: “Edip Semih Yalçın’ın Türk Basını Üzerindeki Linç Politikası ve Baskıları Artık Kabak Tadı Vermeye Başladı!”

CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın CHP’ye yönelik suçlamalarına sert tepki gösterdi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Yücel, Yalçın’ı eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

“MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, 31 Mart yerel seçimlerindeki başarıyı abartarak kariyerine senaryo yazarı olarak devam etmeye karar vermiş görünüyor. Yalçın, tüm eleştirileri kişisel algılayarak, sanki bütün dünya MHP’ye karşıymış gibi bir psikolojiye bürünmüş.”

Yücel, Yalçın’ın, Sinan Ateş davasıyla ilgili yargıya mesaj göndermeye çalıştığını ve gazetecileri hedef gösterdiğini belirtti. Ayrıca, Yalçın’ın geçmiş siyasi olayları çarpıtarak CHP’yi itham ettiğini söyledi.

15 Temmuz'da Sokaklardaydık Diyenler, Önce İnternet Sitelerindeki Açık Çağrı Metinlerine Baksınlar!

Yücel, 15 Temmuz gecesi CHP’nin darbe karşıtı duruşunu vurgulayarak, MHP'nin darbe girişimine karşı tavrını sorguladı ve MHP'nin resmi internet sitesindeki açıklamaları hatırlattı.

Gazetecilerin Saçlarının Teline Zarar Gelirse, Semih Yalçın’dan Biliriz

Yücel, Yalçın’ın basın mensuplarını hedef göstermesini eleştirerek, gazetecilere zarar gelmesi durumunda Yalçın’ı sorumlu tutacaklarını belirtti. Yücel, MHP’den bu konuda bir açıklama yapılmazsa, Yalçın’ın açıklamalarını MHP’nin resmi görüşü olarak kabul edeceklerini ifade etti.

Açıklamalar MHP’ye Yakışmıyor

Yücel, Yalçın’ın açıklamalarının MHP’ye yakışmadığını belirterek, Sinan Ateş davasından kaçmanın mümkün olmadığını ve adaletin yerini bulacağını söyledi. Yücel, Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinden ve normalleşme adımlarından rahatsız olmanın, MHP’ye ve siyasetin ağırlığına yakışmadığını belirtti.

Yücel, son olarak, Sinan Ateş’in katlinde dahli olan herkesin adaletten payına düşeni alacağını ve Sinan Ateş’in ailesinin bir nebze olsun huzura kavuşacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi