Devlet Bahçeli'den Halk TV ve CHP'ye Tehdit: "Ayağınızı Denk Alın!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Halk TV ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) sert bir dille hedef aldı. Bahçeli, katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in davasını takip eden Halk TV’ye yönelik, “Kapımızda baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız. Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, konuşmasında isim vermeden Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'i de tehdit ederek, "MHP Ankara 32'nci Mahkemesi'nde görülen malum davanın duruşmasını dikkatle takip etmektedir. Muhatapları çok anlasın, bizim için yeterli" dedi. Ayrıca, "MHP'ye organize Pensilvanya operasyonları çekenlere MHP'yi çiğnetmem. Hayır çiğnerim diyen varsa, alayını birden heyecanla beklerim" şeklinde sözlerini sürdürdü.

Özgür Özel’e de yanıt veren Bahçeli, "İddiaların aynı şahsın gibi çürüktür" diyerek, siyasi kışkırtmalara karşı dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi.

Bakan Yerlikaya: Kuyu-30 Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Üyesi 23 Şüpheli Yakalandı Bakan Yerlikaya: Kuyu-30 Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Üyesi 23 Şüpheli Yakalandı

Bu açıklamalar, siyasi gündemde büyük yankı uyandırdı ve muhalefet partilerinden tepki geldi. Bahçeli’nin sözleri, Türkiye’nin mevcut siyasi atmosferinde gerilim yaratabileceği yönünde yorumlandı.

Editör: Haber Merkezi