Eğitim Sen Amed Şubesi'nden SMA Hastası Muhammed İçin Destek Çağrısı

Çınar’da görev yapan bir öğretmenin SMA hastası çocuğu Muhammed için valilik onaylı kampanya başlatıldı. Eğitim Sen Amed Şubesi, herkesi bu kampanyaya destek olmaya çağırıyor.

Meteoroloji'den 'Sarı Kod' Uyarısı: O İllere Dikkat! Meteoroloji'den 'Sarı Kod' Uyarısı: O İllere Dikkat!

Eğitim Sen Amed Şubesi, Çınar’da görev yapan bir öğretmenin SMA hastası çocuğu Muhammed için başlatılan valilik onaylı kampanyaya destek çağrısında bulundu. Şube, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Muhammed bebek için başlatılan kampanyanın duyurusunun ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Yapılan açıklamada, "Herkesi bu kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz. Tüm gücümüzle yapacağımız dayanışmanın yanında kampanyanın duyurusu da oldukça önemli," ifadeleri yer aldı. Eğitim Sen, kampanyayı yaygınlaştırmak adına sosyal medya hesaplarının takip edilmesini ve paylaşılmasını önerdi: @smamuhammedizol.

Ayrıca, Eğitim Sen, görsellerin etrafımızdaki herkese ulaştırılması ve okullarda duyurular yapılması gerektiğini belirterek, "Muhammed bebek herhangi bir kas kaybına uğramadan sağlığına kavuşup, diğer çocuklar gibi yürüyüp koşabilecek. Muhammed Bebeğe Nefes Olalım!" dedi.

Valilik Onaylı IBAN: Muhammed İZOL
TR77 0006 4000 0018 3031 3692 39

Destek olmak ve kampanyayı yaygınlaştırmak için: @smamuhammedizol sosyal medya hesaplarını takip edebilir, paylaşımları yayabilirsiniz.

Eğitim Sen Amed Şubesi, bu duyarlı kampanyaya katılımın ve dayanışmanın Muhammed bebek için hayati önem taşıdığını belirterek, tüm vatandaşları destek vermeye davet etti.

G P4Gifi X Y A As Mgx

Editör: Haber Merkezi